Τα τζάκια ξύλου καλοριφέρ Piazzetta, διαθέτουν μία σειρά από εξελιγμένα μοντέλα ενεργειακών εστιών θέρμανσης, για όλο το σπίτι. Η δυνατότητα σύνδεσης με τα σώματα του καλοριφέρ, εκμεταλλεύεται την εκπεμπόμενη θερμότητα από την καύση του ξύλου, ώστε να θερμανθεί νερό που κυκλοφορεί σε αυτά. Έτσι ζεσταίνεται όλο το υπόλοιπο σπίτι, ομοιόμορφα και με άνεση. Τα διάφορα μοντέλα τζακιών καλοριφέρ, έχουν εστίες κλασσικές, οβάλ, γωνιακές (αριστερά ή δεξιά), με ευέλικτη σχεδίαση, ιδανικές για κάθε χώρο.

Σημαντικό χαρακτηριστικό στις εστίες αυτές είναι η υψηλή απόδοση ενεργειακής συσκευής, η οποία εξασφαλίζει ονομαστική ισχύ πάνω από 25 kW, με θερμική απόδοση περίπου 80%.  Για τη θέρμανση ολόκληρου του σπιτιού, όπως είναι φυσικό οι ανάγκες σε καύσιμη ύλη σε όλα τα ενεργειακά τζάκια καλοριφέρ, είναι αρκετά περισσότερες, όμως στις εξελιγμένες εστίες Piazzetta, εξασφαλίζεται σημαντική οικονομία και σε αυτό το κομμάτι. Έτσι με μέση καύση περίπου 7 κιλά ανά ώρα, μπορούν να θερμάνουν ιδανικά όλους τους χώρους του σπιτιού.

Τα ιταλικής προέλευσης τζάκια ξύλου καλοριφέρ Piazzetta, έχουν μοναδικό σχεδιασμό και design ενεργειακής συσκευής. Με κομψό και ιδιαίτερο στυλ, που χαρακτηρίζεται από την ιταλική φινέτσα, τα μοντέρνου στυλ τζάκια Piazzetta, παρέχουν υψηλή αισθητική και αναβαθμίζουν τον περιβάλλον χώρο. Τα υλικά κατασκευής είναι υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση πολύ αυστηρές προδιαγραφές, ώστε να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία των συσκευών, κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες.

Τα τζάκια καλοριφέρ της ιταλικής εταιρείας, έρχονται με 5ετή γραπτή εγγύηση συσκευών ενεργειακής θέρμανσης και άμεση υποστήριξη για κάθε απορία ή πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Η τιμή των τζακιών είναι σε προσιτά επίπεδα, ενώ γίνεται πολύ εύκολα απόσβεση σε βάθος χρόνου.

piazzetta monoblocchi thermo mt 361
piazzetta monoblocchi thermo mt 370
piazzetta monoblocchi thermo mt 381
Σομπες & τζακια BIOENERGA
piazzetta monoblocchi thermo mt 610