τζάκια ξύλου καλοριφέρ klover

Τζάκια ξύλου μπρικέτας καλοριφέρ KLOVER.

Η σελίδα bioenerga.gr σας παρουσιάζει μερικά από τα κορυφαία μοντέλα σε τζάκια ξύλου καλοριφέρ Klover. Τα τζάκια ξύλου καλοριφέρ της ιταλικής εταιρείας αυτής, αποτελούν το στοιχείο αναφοράς όταν μιλάμε για συστήματα καθολικής θέρμανσης για όλο το σπίτι. Η συγκεκριμένη λύση της σύνδεσης της εστίας τζακιού με τα σώματα του καλοριφέρ, αποδεικνύεται αρκετά αποδοτική και εξαιρετικά οικονομική.

Η εκμετάλλευση της θερμότητας από την καύση του ξύλου, ολοκληρώνεται με τη θέρμανση νερού, το οποίο με τη σειρά του μεταφέρεται στα σώματα του καλοριφέρ, αποδίδοντας θερμότητα σε όλα τα δωμάτια. Η ονομαστική ισχύς σε αυτού του τύπου τα τζάκια, αγγίζει τα 30 kW, ενώ η μέση κατανάλωση σε καύσιμη ύλη είναι από 3 έως 10 κιλά περίπου την ώρα (στην μέγιστη λειτουργία, για συνεχές παραγωγή ζεστού νερού). Συνολικά λοιπόν μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί η απόδοση ενεργειακής συσκευής είναι μέγιστη, αγγίζοντας το 85%.

Η συνολική οικονομία που επιτυγχάνεται με τη χρήση ενεργειακών συσκευών όπως τζάκια ξύλου καλοριφέρ Klover, γίνεται ακόμη μεγαλύτερη με τη χρήση μπριγκέτων ξύλου, αντί για παραδοσιακά ξύλα καύσης. Ο όγκος ενεργειακής συσκευής είναι αρκετά συμβατικός, αφού έχει συμπαγής διαστάσεις και σχετικά μικρό βάρος.

Όπως και στις υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας, όπως οι σόμπες  τζάκια και λέβητες πέλλετ, έτσι και στα τζάκια ξύλου καλοριφέρ, τα υλικά κατασκευής είναι αρίστης ποιότητας, δοκιμασμένα και ελεγμένα και έχουν μεγάλη αντοχή, ακόμη και υπό δύσκολες συνθήκες λειτουργίας. Η γραπτή εγγύηση συσκευών της ιταλικής εταιρείας Klover, φτάνει τα 5 χρόνια, αναδεικνύοντας το γεγονός ότι πρόκειται για σοβαρή και αξιόλογη επένδυση για τη θέρμανση του χώρου σας.

frontaleexagonetermocamino-tkr35