τζάκια ξύλου καλοριφέρ kex

kex

Τζάκια ξύλου καλοριφέρ της ελληνικής εταιρείας KEX.

Τα τζάκια ξύλου καλοριφέρ Kex, ανήκουν στην κατηγορία των ενεργειακών συσκευών εγχώριας προέλευσης, που έχουν υψηλή αποδοτικότητα και άριστη ποιότητα κατασκευής. Κατασκευασμένα στην Ελλάδα, τα ιδιαίτερα μοντέλα της εταιρείας αυτής αποτελούν τις ενδεδειγμένες λύσεις θέρμανσης για όλο το σπίτι. Τα τζάκια καλοριφέρ αυτής της κατηγορίας, επιφέρουν σημαντική οικονομία στην καύσιμη ύλη και μεγάλη ενεργειακή απόδοση.

Όλα τα υλικά κατασκευής στις εστίες αυτές είναι υψηλής ποιότητας και κατασκευασμένα κάτω από αυστηρές προδιαγραφές και ελέγχους. Τα άριστα αυτά υλικά επιτυγχάνουν την υψηλή αποδοτικότητα με μειωμένη κατανάλωση καύσιμης ύλης. Η θερμική απόδοσή τους αγγίζει το 85% ανάλογα με το μοντέλο, ενώ η μέση κατανάλωση είναι μόλις 6,5 κιλά ανά ώρα, τιμή ιδιαίτερα χαμηλή για ενεργειακές εστίες καλοριφέρ. Υπό αυτές τις συνθήκες οι ενεργειακές συσκευές αυτές μπορούν να αποδώσουν μέχρι και 31 kW, ικανά να καλύψουν πολύ μεγάλους χώρους σε όλο το σπίτι.

Στα συγκεκριμένα μοντέλα από τζάκια ξύλου καλοριφέρ Kex, δίνεται η δυνατότητα καύσης εκτός από ξύλο και μπριγκέτας ξύλου. έτσι επιτυγχάνεται ακόμη σημαντικότερη οικονομία στην καύσιμη ύλη, ενώ επιτυγχάνεται μεγαλύτερη διάρκεια θέρμανσης στην ίδια καύση. Τα ελληνικής κατασκευής τζάκια καλοριφέρ, έχουν σταθεί επάξια απέναντι στον ανταγωνισμό τόσο των εγχώριων όσο και των ευρωπαϊκών προδιαγραφών ενεργειακών εστιών.

Η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή των τζακιών αυτών, κάνει προσιτή την αγορά τους, ενώ και η τοποθέτηση ενεργειακής συσκευής είναι απλή, λόγω του συμπαγούς μεγέθους τους, όσο και του βάρους τους. Οι ενεργειακές εστίες αυτές συνοδεύονται από επίσημη 4ετή γραπτή εγγύηση συσκευών και από άμεση τηλεφωνική υποστήριξη σε περιπτώσεις που δημιουργούνται απορίες ή άλλοι προβληματισμοί.

kex 80-90 isiokex 80 prisma hydrokex eko flat hydro 80