τζάκια ξύλου καλορίφερ camino design

caminodesign

 

Τζάκια ξύλου καλοριφέρ  CAMINO DESIGN.

Μέσα από τη σελίδα μας (bioenerga.gr), μπορείτε να βρείτε την πιο εξελιγμένη σειρά ενεργειακών προϊόντων σε τζάκια ξύλου καλοριφέρ Camino Design. Τα μοναδικά σε σχεδιασμό και φινέτσα ελληνικά τζάκια, παρέχουν ομοιόμορφη και άνετη θέρμανση σε όλο το σπίτι, ανεξαρτήτως χώρου. Με τη χρήση των τζακιών καλοριφέρ της συγκεκριμένης εταιρείας γίνεται σημαντική οικονομία σε καύσιμη ύλη. Επίσης, δίνουν τη δυνατότητα καύσης παραδοσιακού ξύλου ή μπριγκέτας ξύλου, αυξάνοντας έτσι την θερμική απόδοση και μειώνοντας τους εκπεμπόμενους ρύπους και τα καυσαέρια.

Οι εστίες των τζακιών αυτών, πραγματικά ξεχωρίζουν για το μοναδικό design ενεργειακής συσκευής που έχουν. Ανάλογα με το μοντέλο ο όγκος ενεργειακής συσκευής μπορεί να μεταβληθεί αισθητά, όπως και η θερμική απόδοση, η οποία κατά περιπτώσεις μπορεί να φτάσει και το 80%. Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι χαμηλή (5 – 8 κιλά), ιδίως όταν χρησιμοποιούνται οι μπρικέτες ξύλου, με τις οποίες επιτυγχάνεται αργή καύση, αποδίδοντας περισσότερη θερμότητα.

Όλα τα υλικά κατασκευής είναι άριστης ποιότητας και πιστοποιημένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Όλες οι εστίες επίσης έχουν ελεγχθεί κάτω από ειδικές συνθήκες και προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζεται η αποδοτικότητα και η ευχρηστία των συσκευών. Τα ενεργειακά τζάκια ξύλου καλοριφέρ Camino Design, έχουν γραπτή εγγύηση συσκευών που αγγίζει τα 6 χρόνια. Έτσι πιστοποιείται η αξιοπιστία της εταιρείας και η σιγουριά για την απόδοση όλων των εστιών.

Μέσα από τη μεγάλη γκάμα των ενεργειακών μοντέλων της συγκεκριμένης εταιρείας, μπορείτε να βρείτε αυτό που θα ταιριάζει στις θερμικές ανάγκες του χώρου σας και στην αισθητική του σπιτιού σας. Σε ορισμένα μοντέλα με ημικυκλική πόρτα, υπάρχει πυρίμαχο τζάμι με ευρεία θέαση της καύσης του ξύλου.

camino design plano ef-810 idrocamino design plano ef-1010 idrocamino design quatro ql-810 idrocamino design prisma pf-880 idrocamino design cercio sl-519 idro