τζάκια πέλλετ piazzetta

TZAKIA PIAZZETTA

Τζάκια πέλλετ PIAZZETTA.

Τα τζάκια πέλλετ Piazzetta και τα ένθετα τζάκια της αντίστοιχης εταιρείας, έχουν να επιδείξουν μία σειρά από εξελιγμένα μοντέλα ενεργειακών εστιών θέρμανσης, που έχουν πολύ υψηλή απόδοση και καλύπτουν πολύ μεγάλους χώρους. Η δυνατότητα καύσης του πέλλετς συνεπάγεται πολλά πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων η οικονομία, η μεγάλη θερμική απόδοση και οι χαμηλότεροι ρύποι καυσαερίων. Η σχεδίαση των εστιών της συγκεκριμένης εταιρείας είναι ιδιαίτερα προσεγμένη στο design ενεργειακών συσκευών, ενώ και το μέγεθός τους είναι συμπαγές, έχοντας μικρό όγκο ενεργειακής συσκευής.

Σημαντικό χαρακτηριστικό στις εστίες αυτές είναι η υψηλή τους απόδοση η οποία αγγίζει το 85%. Σε ορισμένα μοντέλα υπάρχει η δυνατότητα αερόθερμης πρόσθετης λειτουργίας, για την μετάδοση της θερμικής απόδοσης και στα γύρω δωμάτια, επιμηκύνοντας έτσι την εμβέλεια θέρμανσης της ενεργειακής συσκευής. Η μέση καύση του πέλλετ είναι μόλις από 1 έως 4 κιλά περίπου την ώρα (ανάλογα με το μοντέλο) και αν σε αυτό συμπεριλάβουμε τη μεγαλύτερη απόδοση του συγκεκριμένου καυσίμου και την πιο αργή καύση του, καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλη οικονομία επιτυγχάνεται.

Τα ιταλικής προέλευσης τζάκια πέλλετ Piazzetta, έχουν μοναδικό σχεδιασμό και κομψό design ενεργειακής συσκευής. Το ιδιαίτερο στυλ τους, χαρακτηρίζεται από την ιταλική αισθητική, ενώ έχουν μοντέρνα σχεδίαση σε όλες τις γραμμές τους, ικανή να αναβαθμίσει όλο το χώρο.. Τα υλικά κατασκευής είναι υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ώστε να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία των συσκευών. Τα τζάκια πέλλετ της ιταλικής εταιρείας, έρχονται με 5ετή γραπτή εγγύηση συσκευών ενεργειακής θέρμανσης, ενώ η τιμή τους είναι σε προσιτά επίπεδα.

6849piazzetta ip 78/58piazzetta ip 78/68  piazetta monoblocchi mp 970 piazzetta monoblocchi mp 973