τζάκια πέλλετ καλοριφέρ klover

Τζάκια πέλλετ καλοριφέρ KLOVER.

Η σελίδα bioenerga.gr σας παρουσιάζει δύο από τα κορυφαία μοντέλα σε τζάκια πέλλετ καλοριφέρ Klover. Τα τζάκια πέλλετ καλοριφέρ της ιταλικής εταιρείας αυτής, αποτελούν την ιδανική λύση για τη θέρμανση όλου του σπιτιού. Η συγκεκριμένη λύση της σύνδεσης της εστίας τζακιού με τα σώματα του καλοριφέρ, αποδεικνύεται αρκετά αποδοτική και εξαιρετικά οικονομική, χάρις στην καύση του πολύ οικονομικού και οικολογικού υλικού, του πέλλετ.

Η εκμετάλλευση της μεγάλης θερμότητας από την καύση του πέλλετ, πραγματοποιείται με τη θέρμανση νερού, το οποίο με τη σειρά του μεταφέρεται σε όλα τα σώματα του καλοριφέρ ή στις σωληνώσεις της ενδοδαπέδιας θέμρανσης, αποδίδοντας θερμότητα για όλα τα δωμάτια. Η ονομαστική ισχύς σε αυτού του τύπου τα τζάκια, αγγίζει τα 23 kW, ενώ η μέση κατανάλωση σε καύσιμη ύλη είναι σχετικά μικρή. Συνολικά στα τζάκια πέλλετ καλοριφέρ Klover, η απόδοση ενεργειακής συσκευής είναι μέγιστη, αγγίζοντας το 96%.

Η συνολική οικονομία που επιτυγχάνεται με τη χρήση ενεργειακών συσκευών όπως τα τζάκια πέλλετ καλοριφέρ της συγκεκριμένης ιταλικής εταιρείας, είναι ιδιαίτερα σημαντική, ιδίως σε σχέση με την καύση άλλης μορφής καυσίμων, όπως το παραδοσιακό ξύλο. Ο όγκος ενεργειακής συσκευής είναι αρκετά συμπαγής στα τζάκια αυτά, αφού οι διαστάσεις τους δεν είναι πολύ μεγάλες, ενώ έχουν και μικρό βάρος.

Όπως και στις υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας, όπως οι σόμπες ξύλου, οι λέβητες πέλλετ, τζάκια ξύλου καλοριφέρ Klover, κλπ, έτσι και στα τζάκια πέλλετ καλοριφέρ, τα υλικά κατασκευής είναι αρίστης ποιότητας, με μεγάλη αντοχή, και πάντα με την  γραπτή εγγύηση συσκευών της ιταλικής εταιρείας Klover, η οποία φτάνει τα 5 χρόνια

kloverklover pellet fire place 22