τζάκια ξύλου CAMINO DESIGN

caminodesign logo

Τζάκια ξύλου  CAMINO DESIGN.

Μέσα από τη σελίδα της bioenerga.gr, θα βρείτε μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ενεργειακά τζάκια ξύλου Camino Design. Τα μοναδικά σε σχεδιασμό και φινέτσα ελληνικά τζάκια, που παρέχουν άνεση και ομοιόμορφη θέρμανση στο χώρο, με οικονομία και απλή χρήση. Τα ενεργειακά τζάκια της συγκεκριμένης εταιρείας, δίνουν τη δυνατότητα καύσης παραδοσιακού ξύλου ή και μπριγκέτας ξύλου, αυξάνοντας έτσι την θερμική απόδοση και μειώνοντας τους εκπεμπόμενους ρύπους και τα καυσαέρια.

Οι εστίες των τζακιών αυτών, πραγματικά ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους και το απαράμιλλο design ενεργειακής συσκευής. Ανάλογα με το μοντέλο ο όγκος ενεργειακής συσκευής μπορεί να μεταβληθεί αισθητά, όπως και η θερμική απόδοση, η οποία κατά περιπτώσεις μπορεί να φτάνει το 80%. Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι χαμηλή, ιδίως όταν χρησιμοποιούνται μπρικέτες ξύλου, όπου επιτυγχάνεται η σταδιακή και αργή καύση τους, αποδίδοντας περισσότερη θερμότητα για πιο πολύ ώρα.

Όλα τα υλικά κατασκευής είναι άριστης ποιότητας και πιστοποιημένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και κάτω από αυστηρούς και ενδελεχείς ελέγχους αντοχής. Έτσι εξασφαλίζεται η αποδοτικότητα και η ασφάλεια των ενεργειακών αυτών εστιών. Τα τζάκια ξύλου Camino Design, είναι από τις λίγες ενεργειακές συσκευές που η γραπτή εγγύηση συσκευών αγγίζει τα 6 χρόνια! Με αυτό τον τρόπο πιστοποιείται η αξιοπιστία της εταιρείας και η σιγουριά για την απόδοση των εστιών.

Μέσα από τη μεγάλη γκάμα διαθέσιμων μοντέλων, μπορεί κανείς να βρει αυτό που ταιριάζει στο στυλ του χώρου του, αφού η συγκεκριμένη σειρά έχει να επιδείξει μοναδικά σε σχεδιασμό μοντέλα. Με μοντέρνο στυλ και στιβαρό σκελετό, τα τζάκια αυτά είναι πραγματικά μοναδικά.

τζακιαμοντελο - τζακιμοντελο τζακιουμοντελο τζακιουτζακια εστιεςτζακιαμοντελο τζακιμοντελο τζακι 770τζακιαμοντελο τζακιουτζακια600810 μοτελο ενεργειακοcamino design sergio slh-450 bτζακια-σομπες-πελλετ-λεβητες μπρικετες bioenergacamino design special eft-810 bcamino design special eft-1000 bcamino design special pf-900 bcamino design tf-600 btf 800b tzakiκασετες ξυλουtf 900x600 b tzaki