σόμπες ξύλου καλοριφέρ CAMINO DESIGN

caminodesign logo

Οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ Camino Design, παρέχουν έναν ιδανικό τρόπο θέρμανσης που επεκτείνει τα πλεονεκτήματα της απλής ξυλόσομπας, ώστε να καλύπτει ολόκληρο το σπίτι ή το διαμέρισμα. Βασικός στόχος του σχεδιασμού των σομπών της συγκεκριμένης εταιρείας, είναι η οικονομία και η υψηλή απόδοση. Με αυτό τον συνδυασμό επιτυγχάνεται η επιθυμητή χρήση μιας συσκευής θέρμανσης με υψηλή απόδοση ενεργειακής συσκευής, με κύριο σκοπό χρήσης την οικιακή λειτουργία.

Κατά την παραγωγή των προϊόντων αυτής της κατηγορίας, πραγματοποιείται ενδελεχείς σχεδιασμός και έλεγχος σε όλα τα στάδια και σε όλα τα εξαρτήματα. Κάθε μέρος της σόμπας είναι φτιαγμένο από άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής υλικά. Για παράδειγμα ο χώρος καύσης αποτελείται από χυτοσίδηρο με μεγάλη αντοχή, ώστε να γίνεται ανεμπόδιστα η καλύτερη καύση του ξύλου, αποδίδοντας τη μέγιστη θερμότητα στον περιβάλλοντα χώρο.

Γενικότερα η συνολική κατασκευή είναι υψηλής αντοχής και άριστης ποιότητας, κάτι που άλλωστε συνάδει με την αξιοπιστία της εταιρείας σε όλες τις συσκευές θέρμανσης που παράγει και όχι μόνο στις σόμπες ξύλου καλοριφέρ Camino Design. Η γραπτή εγγύηση συσκευών είναι επίσης ένα επιπλέον χαρακτηριστικό αξιοπιστίας που παρέχεται με αυτές τις συσκευές.

Η εύκολη εγκατάσταση μιας τέτοιας συσκευής είναι ένα βασικό πλεονέκτημα, που εξασφαλίζει στον ιδιοκτήτη την άνετη τοποθέτηση και λειτουργία της συσκευής, χωρίς προβλήματα. Η ασφάλεια κατά τη λειτουργία της ενεργειακής συσκευής, είναι αρκετά υψηλή, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να απολαμβάνει ανενόχλητος και ήσυχος τη θαλπωρή της φωτιάς του ξύλου και τη ζεστασιά που παράγεται. Η οικονομία που επιτυγχάνεται είναι σημαντική, χάρις τα εξελιγμένα συστήματα καύσης που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη εταιρεία.


 

Σόμπα ξύλου καλοριφέρ μαντεμένια CAMINO DESIGN.

hydro-30-γκρι

 

Ενεργειακή συσκευή : ΣΟΜΠΑ ΞΥΛΟΥ-ΜΠΡΙΚΕΤΑΣ KAΛΟΡΙΦΕΡ
Μοντέλο : HYDRO 30
Ονομαστική ισχύς (kW) : 30-22(νερο)
Θερμική απόδοση % : 83,8
Θερμαινόμενος όγκος (m3) :
Κατανάλωση ανά ώρα (kg) : 2,2-6,5
Μήκος / Πλάτος / Ύψος : 640mm / 530mm / 1210mm
Βάρος :  220 kg
Προέλευση : ΕΛΛΑΔΑ
Εγγύηση : 6 ΕΤΗ
Τιμή με Φ.Π.Α. :  1420 €