σόμπες ξύλου καλοριφέρ ALFATHERM

alfatherm logo

Σόμπες ξύλου καλοριφέρ ALFATHERM.

Μία πολύ κομψή και αποδοτική πρόταση για την οικιακή θέρμανση είναι και οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ Alfatherm. Τα συγκεκριμένα ενεργειακά προϊόντα, ακολουθούν τα υψηλά στάνταρ των προδιαγραφών της συγκεκριμένης εταιρείας, διατηρώντας την αποδοτικότητα σε συνδυασμό με την οικονομία. Γενικότερα οι σόμπες ξύλου που συνδέονται με μπόιλερ για παροχή ζεστού νερού χρήσης και καλοριφέρ, έχουν πολλά πλεονεκτήματα, με βασικότερο αυτό της οικονομίας. Παράλληλα με την παραγωγή θέρμανσης με την καύση του ξύλου, ζεσταίνεται και το νερό, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα ή το μπάνιο, ή για την κυκλοφορία του μέσα στα σώματα του καλοριφέρ. Έτσι επιτυγχάνεται τριπλή οικονομία.

Οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ Alfatherm, έχουν πολύ κομψό design ενεργειακής συσκευής, ενώ και το μέγεθός τους είναι αρκετά συμπαγές για την αποδοτικότητά τους. Έτσι διατηρούν μικρό όγκο ενεργειακής συσκευής, κρατώντας στα ύψη όμως την απόδοση ενεργειακής συσκευής. Όπως όλα τα ενεργειακά προϊόντα της εταιρείας, όπως σόμπες τζάκια και λέβητες πέλλετ ή σόμπες πέλλετ, μαγειρέματος ή μη, έτσι και οι σόμπες καλοριφέρ, είναι φτιαγμένες από πρώτης ποιότητας υλικά, ειδικά επεξεργασμένα για να αντέχουν στις συνεχόμενες και υψηλές θερμοκρασίες καύσης.

Τα άριστα υλικά υψηλής αντοχής, παρέχουν την απαραίτητη ασφάλεια στο σύστημα καύσης, ώστε να πραγματοποιείται η διαδικασία αυτή χωρίς προβλήματα ή άλλες καταστάσεις. Έτσι κάθε ιδιοκτήτης είναι σίγουρος για την ασφαλή λειτουργία της συσκευής του ακόμη και τη νύχτα, αφού διατίθενται συστήματα αυτοματισμού για την έναρξη και τη διακοπή της λειτουργίας της. Η αξιοπιστία αυτή αποδεικνύεται από την επί 40 χρόνια συνεχή παρουσία της εταιρείας στον τομέα της καύσης στέρεων υλικών, όσο και από την πολυετή  γραπτή εγγύηση συσκευών θέρμανσης που καλύπτει η εταιρεία.

ALFATHERM 3

alfatherm alw-01

 

 

Ενεργειακή συσκευή : ΣΟΜΠΑ ΞΥΛΟΥ-ΜΠΡΙΚΕΤΑΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
Μοντέλο : ALW- 01
Ονομαστική ισχύς (kW) : 12
Θερμική απόδοση % : 72
Θερμαινόμενος όγκος (m3) :
Κατανάλωση ανά ώρα (kg) : 5,5
Μήκος / Πλάτος / Ύψος : 655mm / 390mm / 982mm
Βάρος :  113 kg
Προέλευση : ΕΛΛΑΔΑ
Εγγύηση : 2 ΕΤΗ
Τιμή με Φ.Π.Α. :  935 €


 

alfatherm aw-02

alfatherm aw-02

 

Ενεργειακή συσκευή : ΣΟΜΠΑ ΞΥΛΟΥ-ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΜΕ ΦΟΥΡΝΟ

Μοντέλο : ALW- 02
Ονομαστική ισχύς (kW) : 18
Θερμική απόδοση % : 87
Θερμαινόμενος όγκος (m3) :
Κατανάλωση ανά ώρα (kg) : 5,3
Μήκος / Πλάτος / Ύψος : 668mm / 532mm / 1122mm
Βάρος :  243kg
Προέλευση : EΛΛΑΔΑ
Εγγύηση : 2 ΕΤΗ
Τιμή με Φ.Π.Α. :  1180 €