Σόμπες Πέλλετ MILKUZ.

Μία ακόμη οικονομική και οικολογική λύση για τη θέρμανση του σπιτιού σας είναι και οι σόμπες πέλλετ Milkuz. Η οικολογική θέρμανση είναι ένα ολοένα και αυξανόμενο ζητούμενο για κάθε σπίτι, που θέλει να συνδυάσει την απόδοση ενεργειακής συσκευής με την οικονομία και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Η εταιρεία Milkuz, έχει να επιδείξει σόμπες πέλλετ νερού  και σόμπες πέλλετ αέρος με μεγάλη απόδοση και άριστη ποιότητα κατασκευής. Οι σόμπες αυτές είναι ευρωπαϊκής προέλευσης και κατασκευής και έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τα πιο υψηλά στάνταρ τυποποιήσεων και ποιότητας υλικών κατασκευής. Κάθε τμήμα των σομπών είναι κατάλληλα φτιαγμένο και σχεδιασμένο από έμπειρους ειδικούς στον τομέα της θέρμανσης και με την απαραίτητη τεχνογνωσία. Παράλληλα έχει ελεγχθεί και δοκιμαστεί σε πραγματικές και μέγιστες συνθήκες λειτουργίας, για να διασφαλιστεί η αποδοτικότητα τους και κατά συνέπεια η απόδοση ενεργειακής συσκευής.

Οι σόμπες πέλλετ Milkuz, χαρακτηρίζονται για την άψογη και ασφαλή λειτουργία τους, την μεγάλη τους αντοχή στο χρόνο και την οικονομία που παρέχουν στον τομέα της καύσης της στέρεας ύλης πέλλετ. Ταυτόχρονα έχουν υψηλό design ενεργειακής συσκευής, κατάλληλο για να προσαρμοστούν σε κάθε απαίτηση του χώρου.

Η συντήρηση ενεργειακής συσκευής και ο καθαρισμός της σόμπας πέλλετ, είναι αρκετά εύκολες διαδικασίες και γρήγορες, που αναλαμβάνονται από τα εξουσιοδοτημένα και τεχνικά καταρτισμένα αντίστοιχα συνεργεία.

Η γραπτή εγγύηση συσκευών θέρμανσης της συγκεκριμένης εταιρείας, φτάνει τα 2 έτη, ενώ παρέχεται τεχνική υποστήριξη, διαθέτοντας μία πλήρη γκάμα πιστοποιημένων ανταλλακτικών. Η εταιρεία Bioenerga, προσφέρει μόνο για εσάς τα διαθέσιμα μοντέλα της σειράς, για να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για το χώρο σας.