Η εταιρεία  Bioenerga, δραστηριοποιείται στο χώρο της ενεργειακής θέρμανσης και των ενεργειακών προϊόντων τα τελευταία χρόνια, έχοντας να επιδείξει αρκετές εφαρμογές και μελέτες σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή ενεργειακών συσκευών, όπως τζάκια, σόμπες και λέβητες πέλλετ υψηλών προδιαγραφών, που να προσφέρουν την ιδανική θερμοκρασία στο χώρο με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Οι συσκευές αυτές, έχουν κατασκευαστεί από τους πιο επώνυμους και έμπειρους κατασκευαστές σε Ελλάδα και εξωτερικό, σύμφωνα με τα ειδικά στάνταρ και τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής ένωσης. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ότι αφορά τη θέρμανση και τη διατήρηση μιας ιδανικής θερμοκρασίας, με την μεγαλύτερη δυνατή οικονομία.

Στην εταιρεία Bioenerga μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες και πιο σύγχρονες ενεργειακές συσκευές, όπως σόμπες, τζάκια, λέβητες πέλλετ υψηλών προδιαγραφών. Επίσης όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματά τους, καθώς και τα διαθέσιμα μοντέλα της κάθε κατηγορίας, από κάθε εταιρεία. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων εξασφαλίζει την κάλυψη των απαιτήσεων του αγοραστικού κοινού.

Με την πολύχρονη εμπειρία μας και την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία μας, σας εξασφαλίζουμε ότι η πρόταση αγοράς που σας παρέχουμε, αποτελεί την ιδανική λύση για το χώρο σας. Βασικός άξονας προς αυτή την κατεύθυνση είναι η απόδοση, η οικονομία και το design ενεργειακής συσκευής για κάθε χώρο και στυλ.

Όλα τα προϊόντα της Bioenerga, είναι ευρωπαϊκής και εγχώριας προέλευσης και χαρακτηρίζονται από όλα τα στάνταρ των προδιαγραφών των αξιόπιστων ενεργειακών συσκευών, που είναι σύμφωνα με τις τυποποιήσεις της ευρωπαϊκής ένωσης. Οι πολλές και επιτυχημένες εγκαταστάσεις μας σε προϊόντα ενεργειακής θέρμανσης, αποδεικνύουν την ποιότητα της δουλειάς μας και εξασφαλίζουν ότι η πρότασή μας είναι η ιδανικότερη για το χώρο σας (οικιακό ή επαγγελματικό).επισκεπτείτε τους συνεργατες μας στις μονώσεις