SDEEC γαλλική εταιρεία αντλιών θερμότητος.

Μία αντλία θερμότητος που προφυλάσσει το περιβάλλον. Μία εμπειρία αναγνωρισμένη μέσα από τον τομέα της βιομηχανίας και του στρατού,με πάνω από 30 έτη εμπειρίας στη σχεδίαση και την κατασκευή θερμοδυναμικών συστημάτων,είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες της ευρώπης αλλά και ολόκληρου του πλανήτη με τεράστια γκάμα προιόντων και μοντέλων.Η SDEEC αυτή την στιγμή παράγει πάνω απο 120 μοντέλα αντλιών θερμότητας και καλύπτει  ανάγκες οικιών,επαγγελματικών χώρων,πισινών κλπ.Η πλήρης κατασκευή και συναρμολόγηση γίνεται στη γαλλία από άριστα υλικά και για αυτό το λόγο οι εγγυήσεις της είναι 5 έτη για τα ηλεκτρομηχανικά της μέρη και 10 έτη για το ανοξείδωτο πλαίσιο της.

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ SDEEC ?

  Επειδή είναι περισσότερο οικονομικές από οποιαδήποτε  άλλο συστήμα θέρμανσης με χαμηλή κατανάλωση, οι αντλίες θερμότητας έχουν γίνει απαραίτητες στον κόσμο της θερμότητας και του δροσισμού. Εκτός από την οικονομική άποψη, η ενεργειακή αποτελεσματικότητα των αντλιών θερμότητας SDEEC αποτελεί την ιδανική λύση ενάντια στην κλιματική αναθέρμανση και τις εκπομπές CO2.  

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ !!!

  Η τεχνολογική εξέλιξη των υλικών και η εμπειρία των μηχανικών μας, μας επιτρέπει να πάμε ακόμη πιο μακριά με την μέγιστη ισχύ  των 300 KW. Τριάντα (30) χρόνια εμπειρίας στην εξυπηρέτηση  στο σπίτι σας. Με μία ποικιλία αντλιών θερμότητας, πάνω από 120 μοντέλα για να επιλέξετε, οι ειδικοί θερμότητας της εταιρείας μας θα σας κατευθύνουν για να κάνετε τη δική σας επιλογή, προτείνοντάς σας ένα σύστημα θέρμανσης απλό στην εγκατάσταση, σίγουρο και εξελίσσιμο στην λειτουργία των επιθυμιών σας (βιοενέργεια, ηλιακά πάνελ, κ.α.). Όποια και αν είναι τα σχέδιά  σας,  για διαμόρφωση ή ανακαίνιση του χώρουσας, θα βρείτε λύση μέσα από την μεγάλη ποικιλία των αντλιών θερμότητάς μας.Αεροθερμική με το πλεονέκτημα όλων των προνομίων των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας προς όφελός σας, για να ζεστάνετε το σπίτι σας, να έχετε συνεχόμενη ροή ζεστού νερού, να κάνετε χρήση πισίνας, κ.α.. Επωφεληθείτε τώρα από τις καινοτομίες που σας προσφέρει η εταιρεία SDEEC, επενδύοντας στις ανανεώσιμες ενέργειες αποφεύγοντας επίσης και τις εκπομπές  του CO2. Σε περίοδους με δύσκολες καιρικές συνθήκες όσον αφορά την ΠΟΙΟΤΗΤΑ όλων των αντλιών θερμότητας, είναι κατασκευασμένες εξωτερικά από 100% Inox και εσωτερικά από τα καλύτερα υλικά που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Επομένως μη διστάζετε περισσότερο, η εταιρεία SDEEC καινοτομεί  σήμερα ύστερα από παρουσία 30 ετών σε συστήματα θερμοδυναμικής, με παρουσία στις πιο μεγάλες βιομηχανίες του κόσμου.  Με Γαλλική    κατασκευή, η εταιρεία SDEEC αποτελεί την πιο παλιά κατασκευαστική εταιρεία της γαλλίας ειδικευμένη στις αντλίες θερμότητας ΑΕΡΑΝΕΡΟΥ και ΝΕΡΟΥΝΕΡΟΥ και ειδικά στην αντικατάσταση των λέβητων,  μέσα από μία τεράστια ποικιλία με αντλίες τόσο υψηλών όσο και χαμηλών θερμοκρασιών. Μην περιμένετε περισσότερο, απευθυνθείτε στους ειδικούς!!!

 

ΠΛΗΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ  ΘΕΡΜΟΤΗΤΟΣ SDEEC

    ΜΙΑ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Η επιλογή όσον αφορά την θέρμανσή σας μίας αποδοτικής αντλίας θερμότητας, αποτελεί μία ενεργειακή επιλογή που δεν ρυπαίνει και που σέβεται το περιβάλλον. Καμία απολιθωμένη ενέργεια δεν χρησιμοποιήται. Καμία απόρριψη CO2 δεν ελευθερώνεται την ατμόσφαιρα. Ελαχιστοποιώντας την επίδραση στον πλανήτη, προφυλάσσουμε το περιβάλλον. Γνωρίζοντας περισσότερα για την ποικιλία σχετικά με τις αντλίες θερμότητας μας (PAC)   Επειδή στις μέρες μας οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έχουν γίνει απαραίτητες, η ετιαρεία SDEEC κάνει τα πάντα για να προτείνει στους πελάτες της μία ποικιλία προϊόντων προσαρμοσμένα σε όλες τις διαμορφώσεις: Αεροθερμικές, Γεωθερμικές,Υψηλών και Χαμηλών θερμοκρασιών, κ.α.. Οι αντλίες θερμότητός μας επωφελούνται από μία εμπειρία άνω των 25 ετών και κατασκευάζονται στο εργοστάσιό μας, κοντά στο Montpellier (Μοντπελλιέ).   Με την εμπειρία τόσων ετών, το μελετητικό μας γραφείο δημιουργεί και κατασκευάζει θερμοδυναμικά συστήματα για τη βιομηχανία, το στρατό και τον τομέα των σιδηροδρόμων. Σήμερα, η εταιρεία SDECC χρησιμοποιεί όλη την εμπειρία της στην εξυπηρέτή σας. Στις απορίες σας σχετικά με το αν η οικία, το εργοστάσιο ή το γραφείο σας χρειάζονται μία οικονομική προνομιακή θέρμανση τελευταίας τεχνολογίας, θα βρείτε όλες τις απαντήσεις μέσα από τον κατάλογο των προϊόντων μας.   Στις μέρες μας που η οικονομία στην ενέργεια αποτελεί το ζήτούμενο, η εταιρεία SDEEC προτείνει λύσεις θερμότητας εφικτές και οικονομικές. Για την αλλαγή ή την αντικατάσταση του λέβητα, η εταιρεία SDEEC προτείνει σήμερα μία παγκόσμια και ξεχωριστή αντίληψη. Χάρη στις αντλίες θερμότητας και τα περιφεριακά εξαρτήματά της, όπως είναι τα δοχεία αδρανείας (buffertanks) και υδραυλικά μέρη, η εταιρεία SDEEC επιθυμεί να προσφέρει στους πελάτες της μία ήρεμη και άνετη χρήση των προϊόντων της.    Υποδοχή/Δράση/Εταιρεία SDEEC/Αντλίες Θερμότητος/Κομμάτια & Εξαρτήματα/Στρατιωτικός Τομέας/Βιομηχανικός Τομέας/Λήψη Υποδοχή Ζήτηστε να ενημερωθείτε για  όσα παρουσιάζονται στο νέο κατάλογο SDEEC.

Αντλίες θερμότητας: μια ακριβή επένδυση με πολλαπλά όμως οφέλη

Οι αντλίες θερμότητας μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά τόσο σε σπίτια όσο και σε μεγαλύτερους χώρους π. χ. επιχειρήσεις, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία κ. ά. Το ερώτημα όμως είναι πως ακριβώς λειτουργεί μια αντλία θερμότητας. Για να λειτουργήσει η αντλία απαιτείται ο συνδυασμός της ενέργειας του περιβάλλοντος με την ηλεκτρική ενέργεια. Πιο συγκεκριμένα, μια αντλία θερμότητας προσλαμβάνει τα ¾ της ενέργειας που χρειάζεται από τη φύση ενώ το υπόλοιπο μέρος καλύπτεται από την ηλεκτρική ενέργεια. Συνεπώς ο βαθμός απόδοσης της (COP) υπολογίζεται γύρω στο 4.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των αντλιών θερμότητας είναι ότι μπορούν με την ίδια συσκευή να παράγουν θέρμανση τον χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι, απαλλάσσοντας μας από τα περιττά έξοδα. Πως γίνεται όμως κάτι τέτοιο; Οι αντλίες έχουν την ικανότητα να προσλαμβάνουν την ενέργεια του περιβάλλοντος, την οποία μεταφέρουν στο εσωτερικό του σπιτιού. Πιο αναλυτικά, θα λέγαμε ότι η ενέργεια αυτή με την αρωγή του συμπιεστή αυξάνει τόσο την θερμοκρασία του φρέον ώστε να θερμαίνει το νερό ή τον αέρα που θα φτάσει στον χώρο μας. Κατά τη διάρκεια τώρα των καλοκαιρινών μηνών, για να επιτευχθεί η ψύξη αντλείται η θερμότητα του εσωτερικού χώρου και μεταφέρεται στο εξωτερικό περιβάλλον.

Σε γενικές γραμμές οι αντλίες θερμότητας διακρίνονται σε δύο κατηγορίες: τις αέρα-νερού και τις αέρα-αέρα. Στην πρώτη κατηγορία, η ενέργεια που λαμβάνουν από το φυσικό περιβάλλον διοχετεύεται στο νερό, το οποίο κυκλοφορεί στο δίκτυο θέρμανσης του χώρου είτε μέσω της ενδοδαπέδιας θέρμανσης, είτε μέσω των σωμάτων του καλοριφέρ, είτε μέσω fan coils είτε οτιδήποτε άλλο. Στη δεύτερη κατηγορία, η ενέργεια που λαμβάνουν οι αντλίες θερμότητας από το περιβάλλον μεταφέρεται στον χώρο μας μέσω των γνωστών κλιματιστικών.

Η χρήση των αντλιών θερμότητας ενδείκνυται ιδιαίτερα σε χώρες με εύκρατο κλίμα, όπως είναι η Ελλάδα, όπου λειτουργούν επιτυγχάνοντας πολύ μεγάλη οικονομία. Στα πολλαπλά οφέλη τους συγκαταλέγονται η μεγάλη αποδοτικότητά τους, η οικονομία στα έξοδα θέρμανσης αλλά και ψύξης, καθώς επίσης και οι μειωμένες εκπομπές ρύπων συγκριτικά με άλλα συστήματα θέρμανσης.

Εάν κάποιος επιθυμεί να επενδύσει σε μια αντλία θερμότητας θα πρέπει αρχικά να είναι προετοιμασμένος για το κόστος, το οποίο είναι υψηλότερο σε σχέση με άλλα συστήματα θέρμανσης. Στη συνέχεια θα πρέπει να αναζητήσει λεπτομερείς πληροφορίες για την αγορά, την εγκατάσταση αλλά και τη λειτουργία του συστήματος, τα οικονομικά οφέλη κτλ. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις προσφορές και τις διαφημίσεις των εταιρειών, καθώς μια οικονομικότερη αντλία θερμότητας μπορεί να καταναλώνει περισσότερη ενέργεια σε σχέση με μια ακριβότερη, η οποία όμως θα αποβεί πιο οικονομική μακροπρόθεσμα. Παράλληλα επειδή οι αντλίες θερμότητας αποτελούν μια ακριβή επένδυση, η οποία θα αναβαθμίσει το ακίνητο σας καλό είναι να πραγματοποιηθεί μια σχετική μελέτη από κάποιον ειδικό. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η σωστή εγκατάσταση σε συνδυασμό με την καλής ποιότητας αντλία θα σας απαλλάξουν από το άγχος και τα έξοδα της θέρμανσης και ψύξης του σπιτιού σας.