σόμπες πέλλετ thermorossi

thermorossi logo

Σόμπες πέλλετ THERMOROSSI.

Όπως όλα τα συστήματα θέρμανσης της συγκεκριμένης εταιρείας, έτσι και οι σόμπες πέλλετ Thermorossi, αποτελούν μία ιδανική λύση θέρμανσης, συνδυάζοντας τα σημαντικά πλεονεκτήματα από την καύση του πέλλετς. Το οικολογικό αυτό καύσιμο υλικό, δίνει τη δυνατότητα μεγάλης απόδοσης θέρμανσης και υψηλής αξιοπιστίας, ενώ μειώνει στο ελάχιστο τους εκπεμπόμενους ρύπους, διατηρώντας τη φιλικότητα στο περιβάλλον.

Οι σόμπες πέλλετ στη συγκεκριμένη σειρά προϊόντων της εταιρείας Thermorossi, έχουν πολύ απλή λειτουργία και εύκολη εγκατάσταση. Χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις στο χώρο, λόγω του μικρού όγκου ενεργειακής συσκευής, προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε ενιαίο χώρο, παρέχοντας άνεση και ζεστασιά. Αποτελούνται από άριστης ποιότητας υλικά υψηλής αντοχής, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής τους και την προσεγμένη τους σχεδίαση. Άλλωστε κάθε υλικό κατασκευάζεται κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και με βάση την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Κατά την καύση του πέλλετ παράγεται θερμότητα με μεγάλη απόδοση, η οποία αποδίδεται στον χώρο. Παράλληλα τα ελάχιστα καυσαέρια απομακρύνονται εύκολα από το σύστημα εξαγωγής. Η θερμότητα που εκπέμπεται στον περιβάλλοντα χώρο είναι ιδανική και μεταδίδεται ομοιόμορφα σε κάθε σημείο του. Αυτό παρέχει μία άνετη και ευχάριστη ατμόσφαιρα που μπορεί να απολαμβάνει κανείς τους χειμερινούς μήνες. Η όλη διαδικασία έχει ελάχιστα υπολείμματα που είναι εύκολο να καθαριστούν.

Το εύρος κάλυψης στις σόμπες πέλλετ Thermorossi είναι ανάλογο του τύπου της κατασκευής και το μέγεθος της ενεργειακής συσκευής. Για μεγάλους χώρους καλό είναι να επιλέγει κανείς σόμπες πέλλετ με αερόθερμη λειτουργία, με τη χρήση ειδικού βεντυλατέρ. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα χρήσης σόμπας πέλλετ μαγειρέματος Thermorossi, αξιοποιώντας τη θερμοκρασία από την καύση του πέλλετ για να μαγειρέψουμε φαγητό, επιτυγχάνοντας με αυτό τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερη οικονομία.Τέλος καλό είναι να γνωρίζουμε ότι η εταιρεία Thermorossi κατασκευάζει σόμπες τζάκια και λέβητες πέλλετ.

2000 metalcolor1000 easy-metalcolorΣομπες πελλετ-ξυλου3001 metalcolor-maiolica-easyτζακια-σομπες-πελλετ-λεβητες μπρικετες6000 metalcolorτζακια-σομπες-πελλετ-λεβητες μπρικετεςτζακια-σομπες-πελλετ-λεβητες μπρικετες7000 rettangoli8000 metalcolorslim thermocomfortΣομπες πελλετ-ξυλου