σόμπες πέλλετ superior

superior logo

Σόμπες πέλλετ SUPERIOR.

Οι σόμπες πέλλετ Superior, εξασφαλίζουν την αποδοτική και ασφαλή λειτουργία για τη θέρμανση του χώρου, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα από την καύση του βιολογικού υλικού πέλλετ. Αποτελούν μία από τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις στο χώρο των ενεργειακών συσκευών θέρμανσης, τόσο για την αξιοπιστία τους, όσο και για την ποιότητά τους και την εταιρεία κατασκευής τους. Η συγκεκριμένη εταιρεία, δραστηριοποιείται στο χώρο αυτό εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας να επιδείξει πολλές λύσεις θέρμανσης, όπως σόμπες ξύλου, αερόθερμες σόμπες πέλλετ Superior, σόμπες πέλλετ κλειστού τύπου, και σόμπες πέλλετ με τη δυνατότητα σύνδεσης σε μπόιλερ για μεγαλύτερη οικονομία και για την χρήση ζεστού νερού.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά στις σόμπες πέλλετ Superior, τα οποία αποτελούν και πλεονεκτήματα από τη χρήση τους είναι ότι έχουν αθόρυβη λειτουργία, ενώ επιτυγχάνουν και μειωμένη κατανάλωση ρεύματος. Το κόστος συντήρησης ενεργειακών συσκευών, είναι πολύ χαμηλό και χωρίς ειδικές απαιτήσεις, τόσο για τη ρύθμισή τους, όσο και για την επιδιόρθωση τους.

Οι σόμπες της κατηγορίας αυτής, ξεχωρίζουν επίσης για την απόδοση ενεργειακής συσκευής που παρέχουν, αφού χρησιμοποιούν ένα εξελιγμένο σύστημα και δοχείο καύσης, που αποδίδει τη μέγιστη θερμότητα. Διαθέτουν πρακτικό και απλό τρόπο ανάφλεξης και τερματισμού της λειτουργίας τους, κάτι που παρέχει ιδιαίτερη ασφάλεια κατά τη διαδικασία. Χάρις την μεγάλη χοάνη παροχής πέλλετ, αυξάνουν το χρόνο καύσης, μειώνοντας το κόστος της καύσιμης ύλης. Έχουν απλό και εύκολο καθαρισμό, ενώ διαθέτουν touch screen control panel για την εύκολη διαχείριση της λειτουργίας τους.

Η τοποθέτηση ενεργειακής συσκευής, είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό που στις σόμπες πέλλετ Superior, γίνεται με μεγάλη ευκολία και χωρίς πολλές ιδιαιτερότητες. Επίσης το design ενεργειακής συσκευής, είναι αρκετά εξελιγμένο, κάνοντας τις σόμπες αυτές ιδανικές για κάθε χώρο.

cleo πελλετοσομπαmonia σομπαmiamarcella σομπα συσκευη θερμανσηςmaira σομπα πελλετsabrina σομπαsuperior samantasuperior svevasuperior siriasuperior soniasuperior millysuperior liasuperior lisa