σόμπες πέλλετ piazzetta

TZAKIA PIAZZETTA

 

Σόμπες πέλλετ PIAZZETTA.

Οι σόμπες πέλλετ Piazzetta, προσφέρουν υψηλή απόδοση ενεργειακής συσκευής, επιτυγχάνοντας την μέγιστη θερμότητα από την καύση του πέλλετ. Το εύχρηστο και πρακτικό καύσιμο υλικό πέλλετ, έχει εύκολη αποθήκευση λόγω της ιδιομορφίας της κατασκευής του και είναι ιδανικό για τη χρήση σε σόμπες. Οι ενεργειακές αυτές συσκευές θέρμανσης της εταιρείας Piazzetta, προσφέρουν μεγάλη αυτονομία λειτουργίας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης ρύθμισης και προγραμματισμού για την ανάφλεξη και λειτουργία τους.

Σε ορισμένα μοντέλα διατίθεται διπλό μοτέρ βεντιλατέρ, δίνοντας τη δυνατότητα διαφοροποίησης των θερμοκρασιών σε ζώνη ημέρας και νύχτας για την αντίστοιχη ανάγκη κάλυψης του σπιτιού. Παράλληλα συνοδεύονται από τηλεχειρισμό, μέσω του οποίου γίνεται ο χρονοπρογραμματισμός σε εβδομαδιαία βάση ή Σαββατοκύριακο, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείται και ως χωροθερμοστάτης.

Η αυτονομία ενεργειακής συσκευής είναι εξαιρετικά μεγάλη, αφού οι σόμπες πέλλετ Piazzetta, διαθέτουν δοχείο αποθήκευσης καύσιμης ύλης με μεγάλη χωρητικότητα, κάνοντάς τες ικανές να φτάσουν σε συνεχόμενη μέση λειτουργία, έως και 4 ημέρες χωρίς γέμισμα. Το ειδικό σύστημα αεριζόμενου κεραμικού τζαμιού που χρησιμοποιείται, διατηρεί το τζάμι καθαρό, για να μπορείτε να απολαύσετε τη χαλαρωτική θαλπωρή της φωτιάς, αφού αντέχει στους 750ο C.

Τα υλικά κατασκευής είναι άριστα και αρκετά ανθεκτικά. Χαρακτηριστικό το πάχος της πόρτας  που φτάνει και τα 15 χιλιοστά, εξασφαλίζοντας πιο στιβαρή κατασκευή και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην ενεργειακή συσκευή. Οι σόμπες πέλλετ Piazzetta, έχουν εξαιρετικά απλή συντήρηση ενεργειακής συσκευής, όπως και καθαρισμό, ενώ συνοδεύονται από πολυετή γραπτή εγγύηση συσκευής. Μερικά από τα επιπλέον μοντέλα της εταιρείας διαθέτον μπόιλερ θέρμανσης νερού και αεροστεγή λειτουργία, αξιοποιώντας τον εξωτερικό αέρα για την καύση του πέλλετ.

piazzetta linepiazzetta p936piazzetta p937piazzetta p944piazzetta p955piazzetta p956piazzetta p957piazzetta p958piazzetta p960piazzetta p961piazzetta p962σομπες-πελλετ-ξύλουμαγειρεύουμε με πέλλεττζακια-σομπες-πελλετ-λεβητες μπρικετεςpiazzetta canazeiτζακια-σομπες-πελλετ-λεβητες μπρικετεςpiazzetta ginevrapiazzetta stuboto