σόμπες πέλλετ la nordica

LANORDICA τζάκια

Σόμπες πέλλετ LA NORDICA.

Στα προϊόντα με τις σόμπες πέλλετ La Nordica,μπορεί εύκολα να διακρίνει κανείς την άριστη ποιότητα κατασκευής και το εκλεπτυσμένο design ενεργειακής συσκευής. Η ιταλική εταιρεία αυτή, έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στα συστήματα ενεργειακής θέρμανσης στέρεας καύσιμης ύλης, παρουσιάζει μία μεγάλη γκάμα ενεργειακών συσκευών θέρμανσης, σε εξαιρετικά μοντέρνο και σύγχρονο design ενεργειακής συσκευής.

Οι σόμπες πέλλετ σε αυτή την κατηγορία αποτελούν καινοτόμες συσκευές θέρμανσης που έχουν εξαιρετική απόδοση από την καύση του πέλλετ, αγγίζοντας το εκπληκτικό ποσοστό του 90%. Παράλληλα η όλη διαδικασία γίνεται χωρίς ιδιαίτερη χωροταξική επιβάρυνση, αφού οι σόμπες διακρίνονται για τον μικρό όγκο ενεργειακής συσκευής και την αυτονομία τους στην τροφοδότηση πέλλετ.

Τα υλικά κατασκευής είναι υψηλής αντοχής και διακρίνονται για την ποιότητά τους και το φινίρισμά τους. Η ιταλική φινέτσα συναντά την εργονομία και την αποδοτικότητα σε αυτές τις ενεργειακές συσκευές. Μερικά από τα χαρακτηριστικά στις σόμπες πέλλετ της κατηγορίας είναι η χρήση υλικών κάλυψης υψηλής αντοχής βαμμένου χάλυβα σε μεγάλες θερμοκρασίες, το ειδικό και εύκολο στη χρήση συρτάρι απομάκρυνσης της στάχτης, ο ανεμιστήρας για την μετάδοση της θερμότητας σε μεγαλύτερους χώρους (σε όσα μοντέλα διατίθεται), ο ειδικός θερμοστάτης προστασίας από τις υπερθερμάνσεις, ο εσωτερικός θερμοστάτηςτης συσκευής, καθώς και η δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικό θερμοστάτη χώρου. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα χρονοπρογραμματισμού εβδομαδιαίας συχνότητας για την αυτοματοποιημένη λειτουργία της συσκευής και τηλεχειριστήριο.

Η τοποθέτηση ενεργειακής συσκευής είναι εξαιρετικά ευέλικτη, αφού δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης της εξαγωγής των καυσαερίων από πίσω, επάνω ή δεξιά, ανάλογα με τους περιορισμούς του χώρου. Οι σόμπες πέλλετ La Nordica, έχουν υψηλή απόδοση ενεργειακής συσκευής και διακρίνονται για την άριστη και απροβλημάτιστη λειτουργία τους

la nordica rosyla norica dorinala nordica graziosa luxla nordica graziosa lux plusla nordica graziosa steella nordica graziosa steel plusla nordica teodorala nordica duchessala nordica duchessa steella nordica vivianala nordica viviana plusΣομπες πελλετ-ξυλουla nordica suvenir luxla nordica souvenir steelτζακιαla nordica emmala nordica emma plusla nordica tosca plusla nordica ileniala nordica dorotyla nordica irmala nordica irma plusla nordica falo 1xlpΣομπες πελλετ-ξυλου