σόμπες πέλλετ cadel

cadel2

Σόμπες πέλλετ CADEL.

Οι σόμπες πέλλετ Cadel, αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για την οικιακή θέρμανση του χώρου σας, που συνδυάζει άριστα τα πλεονεκτήματα της υψηλής απόδοσης από την καύση του πέλλετ και του εκλεπτυσμένου και υπερσύγχρονου design ενεργειακής συσκευής. Η ιταλική εταιρεία Cadel, έχει καταφέρει με αυτή τη σειρά παραγωγής προϊόντων θέρμανσης, να δώσει μία καινοτόμα λύση στα ενεργειακά συστήματα θέρμανσης, όπως σόμπες τζάκια και λεβητες πέλλετ.

Οι συγκεκριμένες σόμπες της εταιρείας, έχουν εύκολη τοποθέτηση ενεργειακής συσκευής, ενώ ο χώρος που καταλαμβάνουν είναι απολύτως συμπαγής. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται ο όγκος ενεργειακής συσκευής και δεν περιορίζεται ο υπόλοιπος χώρος. Στον τομέα του design ενεργειακής συσκευής, οι σόμπες πέλλετ Cadel, έχουν να επιδείξουν ιδιαίτερα μοντέρνα σχέδια με εξαιρετικά και σύγχρονα λειτουργικά χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα οι σόμπες πέλλετ της εταιρείας Cadel, παρέχουν δυνατότητα προστασίας από την υπερθέρμανση, σύνδεση με εξωτερικό θερμοστάτη, καθημερινό ή εβδομαδιαίο προγραμματισμό λειτουργίας και τηλεχειρισμό. Όλα αυτά τα σύγχρονα χαρακτηριστικά δίνουν αρκετές δυνατότητες στις σόμπες αυτές, καθιστώντας τις ως τις κορυφαίες στα ενεργειακά συστήματα θέρμανσης με πέλλετς ευρωπαϊκής προέλευσης.

Όλες οι σόμπες της εταιρείας Cadel, έχουν υλοποιηθεί με άριστα υλικά υψηλής αντοχής και αποδοτικότητας, για να διασφαλίζουν την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία τους και την ενδεδειγμένη και αποδοτική παραγωγή θέρμανσης. Η καύση του πέλλετ ως γνωστόν έχει αρκετά πλεονεκτήματα, με πρώτο και καλύτερα αυτό της υψηλής απόδοσης από την καύση του. Παράλληλα σαν υλικό δεν αφήνει παρά ελάχιστα κατάλοιπα, ενώ είναι και εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον και οικολογικό. Κατά συνέπεια και οι σόμπες αυτές είναι απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον.

 

 

cloe_amb_Serpentino_big_0cadel evocadel tecnacadel sferaσομπες και συσκευες ενεργειακεςmescoli τζακιvenus_pietracadel familycadel rondocadel cristalcadel krisscadel lean pluscadel sfera pluscadel dodge pluscadel sire plus