σόμπες ξύλου καλοριφέρ thermorossi

thermorossi logo

Σόμπες ξύλου καλοριφέρ από την THERMOROSSI.

Οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ Thermorossi, αποτελούν μία αξιόπιστη και ιδανική λύση για τη συνολική θέρμανση ενός σπιτιού. Θεωρούνται πολύ σωστά ως ενεργειακές συσκευές θέρμανσης που παρέχουν υψηλή απόδοση ενεργειακής συσκευής, ενώ συνοδεύονται πάντα από την αξιοπιστία και την ποιότητα κατασκευής της ιταλικής εταιρείας. Η συγκεκριμένη εταιρεία, έχοντας την τεχνογνωσία από τη δοκιμασμένη εμπειρία σε συστήματα θέρμανσης με καύση στέρεων καυσίμων, καινοτομεί με την παρουσία νέων εξελιγμένων μοντέλων σε σόμπες ξύλου, με τη δυνατότητα σύνδεσής τους σε ήδη υπάρχον ή σε νέο σύστημα σωμάτων καλοριφέρ, για όλο το σπίτι.

Η λειτουργικότητα συναντά την καινοτομία, με εστίες καύσης που παράγουν την απόλυτη απόδοση στη θερμότητα και με τη δυνατότητα να ζεσταίνεται γρήγορα το νερό που κυκλοφορεί μέσα στα καλοριφέρ. Παρ’ όλο που οι λειτουργίες των σομπών αυτών είναι περισσότερες από ότι οι απλές σόμπες ξύλου, εντούτοις ο όγκος ενεργειακής συσκευής είναι εξίσου περιορισμένος, κάνοντάς τες ευπροσάρμοστες σε κάθε χώρο ή δωμάτιο του σπιτιού. Έτσι μπορείτε να συνδυάσετε τα πλεονεκτήματα από την κομψή και αισθητική εμφάνιση του design ενεργειακής συσκευής που σας παρέχουν τα συστήματα Thermorossi, με την απόλαυση της ζεστασιάς και της άνεσης που παρέχει η φωτιά από το ξύλο.

Οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ Thermorossi, παρέχονται σε διάφορα μοντέλα, ανάλογα με τη χρήση τους, για να μπορέσετε να επιλέξετε την ιδανική συσκευή για το χώρο σας. Μπορούν για παράδειγμα να είναι συστήματα σόμπες  καλοριφέρ μαγειρέματος, κλπ. Όλα τα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί και παραχθεί κάτω από τις τελευταίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές, σε ότι αφορά την άνεση και την ασφάλεια. Γι αυτό το λόγο η συγκεκριμένη εταιρεία παρέχει πολυετή γραπτή εγγύηση συσκευών θέρμανσης.

Σομπες πελλετ-ξυλου