σόμπες ξύλου καλοριφέρ teba

teba therm logo

Σόμπες ξύλου καλοριφέρ TEBA.

Στην κατηγορία αυτή οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ Teba, έχουν να επιδείξουν υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Με μικρό όγκο ενεργειακής συσκευής, σε αντίθεση με την ενεργειακή απόδοσή τους, οι ξυλόσομπες καλοριφέρ από την Teba, μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε ανάγκη θέρμανσης ενός οικιακού χώρου.

Η δυνατότητα σύνδεσης της συγκεκριμένης ενεργειακής συσκευής με τα καλοριφέρ, εξασφαλίζει την απόλυτη θερμοκρασία σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Η καύση του ξύλου γίνεται υπό τις απόλυτες συνθήκες και η εξάγουσα θέρμανση χρησιμοποιείται ταυτόχρονα για την περιβαλλοντική μεταφορά και ζέσταμα του άμεσα τριγύρω χώρου και για τη θέρμανση νερού, που θα μεταφερθεί μέσω σωληνώσεων στο καλοριφέρ στα υπόλοιπα δωμάτια.

Οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ Teba, χαρακτηρίζονται τόσο για την απόδοσή τους, όσο και για την ασφαλή λειτουργία τους. Επίσης έχουν αθόρυβη λειτουργία, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τις ενεργειακές συσκευές αυτού του τύπου, που εγκαθίστανται μέσα στο σπίτι και κυρίως στους ενιαίους χώρους. Οι σόμπες αυτές συνοδεύονται με θερμοστάτη χώρου, μέσω του οποίου μπορεί κανείς να ρυθμίσει την επιθυμητή θερμοκρασία, ώστε να εκκινεί ή να σταματά αυτόματα το ενεργειακό σύστημα.

Η τροφοδότηση της στέρεας καύσιμης ύλης γίνεται μέσω ειδικού σημείου εισαγωγής, που έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης αρκετά σημαντικής ποσότητας ξύλου, ικανής για την αυτόνομη λειτουργία της σόμπας για πολλές ώρες, ώστε να μην είναι αναγκαία η συνεχής και χειροκίνητη τροφοδότησή της. Το σύστημα αυτό είναι καθαρά φιλικό προς το περιβάλλον, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα σύγχρονα συστήματα θέρμανσης. Δείτε εδώ τις διαθέσιμες επιλογές σε σόμπες ξύλου καλοριφέρ Teba, στην ιστοσελίδα bioenerga.gr.

tempa tf-25teba t-25teba t-22