σόμπες ξύλου καλοριφέρ

Σόμπες ξύλου καλοριφέρ

Οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ, βρίσκουν ολοένα και μεγαλύτερη εφαρμογή στα συστήματα οικιακής θέρμανσης. Οι νέου τύπου σόμπες δεν έχουν καμία σχέση με τα παλαιότερα συστήματα σομπών και με τα μειονεκτήματα που αυτά είχαν.Έχοντας βασιστεί στην εξέλιξη της τεχνολογίας, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, στην αυτοματοποιημένη παραγωγή αλλά και απόλυτη εκμετάλευση των υλικών
κατασκευής τους οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ, αποτελούν μία πολύ καλή και οικονομική λύση για τη θέρμανση του χώρου σας.Η βασική τους χρήση είναι πλέον ένα μόνο από τα χαρακτηριστικά που έχουν. Η μεγάλη τους δυνατότητα είναι ότι συνδέονται με το δίκτυο διανομής ζεστού νερού στα σώματα του καλοριφέρ κι έτσι μπορείτε να ζεστάνετε όλο το σπίτι σας με καύση ξύλων στη σόμπα.
Μερικά από τα πιο γνωστά μοντέλα στις σόμπες ξύλου καλοριφέρ είναι ιταλικών εταιρειών, τα οποία χαρακτηρίζονται από τα υψηλά και ποιοτικά στάνταρ κατασκευής, ενώ διαθέτουν και ξεχωριστό σχεδιασμό. Για παράδειγμα, οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ La Nordica, αποτελούν την καλύτερη επιλογή για μια οικολογική θέρμανση και προσφέρονται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Οι σόμπες της εταιρίας αυτής έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την εμπειρία και την τεχνογνωσία πολυετών μελετών και εγκαταστάσεων. Τις σόμπες ξύλου καλοριφέρ La Nordica μπορείτε να βρείτε σε διάφορους εισαγωγείς στην Ελλάδα, με αναλυτικές προδιαγραφές, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας., τόσο για τον οικιακό όσο και για τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό.Άλλες γνωστές ιταλικές σόμπες, είναι οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ Thermorossi.Χαρακτηρίζονται από την αθόρυβη λειτουργία τους, την πολύ καλή ενεργειακή τους απόδοση και τον άψογο σχεδιασμό τους. Οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ Thermorossi έχουν κατασκευαστεί από τα καλύτερα υλικά κατασκευής, με ιδιαίτερο και μοντέρνο design.Στην ίδια κατηγορία συναντάμε και τις σόμπες ξύλου καλοριφέρ Camino Design.Ο εξελιγμένος τρόπος καύσης προσφέρει χαμηλή κατανάλωση, μεγάλο βαθμόαπόδοσης και εργονομία. Οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ Camino Design, είναι απόλυτα ασφαλές στη χρήση, έχουν χώρος καύσης από χυτοσίδηρο  με  μεγάλη αντοχή  εύκολη εγκατάσταση και διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους.
Από ελληνικής κατασκευής, έχοντας όμως άριστη συμπεριφορά και απόδοση, είναι και οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ Alfatherm. Η εταιρεία διαθέτει μία πολύ μεγάλη γκάμα μοντέλων με ποικίλους σχεδιασμούς, που προσαρμόζονται σε κάθε χώρο. Οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ Alfatherm, δίνουν τη δυνατότητα σύνδεσης με σώματα καλοριφέρ, ακόμη και σε πολύ μεγάλες εγκαταστάσεις, επιλέγοντας βέβαια το αντίστοιχο μοντέλο. Γίνονται έτσι ιδανικές και για επαγγελματική χρήση σε μεγάλους χώρους. Οι τιμές που μπορείτε να τις βρείτε είναι ιδιαίτερα οικονομικές, ώστε να είναι προσιτή η αγορά τους στον καθένα.Οι ιταλικές σόμπες ξύλου καλοριφέρ Klover, έχουν σχεδιαστεί με βάση την εμπειρία 40 ετών και την τεχνογνωσία στο χώρο των σομπών και των τζακιών και γι αυτό παρέχουν μεγάλη 5ετή εγγύηση καλής λειτουργίας. Έχουν πολύ καλό σκελετό κατασκευής, ενώ και οι μηχανισμοί είναι άριστης ποιότητας. Οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ Klover, έχουν δώσει έμφαση στον τομέα της απόδοσης και            ασφάλειας διαθέτοντας ένα πρωτοποριακό σύστημα που έχει αναπτύξει η ίδια η εταιρεία, με το οποίο εκμηδενίζει τις πιθανότητες κακής καύσης και μπουκώματος του συστήματος. Έτσι αποκτούν και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.Εκτός της ιταλικής και ελληνικής γραμμής παραγωγής υπάρχουν και οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ Teba, που είναι τούρκικης προέλευσης. Έχουν βέβαια πολύ καλή κατασκευή και εξαιρετική απόδοση, ενώ ενσωματώνουν έναν εξελιγμένο κυκλοφορητή που διανέμει τη θερμότητα ομοιόμορφα στα θερμαντικά σώματα, αθόρυβα και άμεσα, με δυνατότητα ρύθμισης της ταχύτητας του. Οι σόμπες ξύλου καλοριφέρ Teba διαθέτουν επίσης σύστημα ασφαλείας για τυχόν ακραίες συνθήκες  καύσης ή απότομης ανάφλεξης, λειτουργούν με όλα τα ειδή των στερεών καύσιμων και χρησιμοποιούν ένα πολύ βολικό σύστημα απομάκρυνσης της τέφρας. Επίσης ένα πολύ καλό πλεονέκτημα που έχουν οι σόμπες αυτές είναι η δυνατότητα παροχής ζεστού νερού για το μπάνιο ή την κουζίνα, χωρίς την προσθήκη μπόιλερ.

Σομπες ξυλου καλοριφερ LANORDICA

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Σομπες ξυλου καλοριφερ KLOVER

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

 

Σομπες ξυλου καλοριφερ THERMOROSSI

thermorossi logo

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Σομπες ξυλου καλοριφερ TEBA

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Σομπες ξυλου καλοριφερ ALFATHERM

alfatherm logo

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Σομπες ξυλου καλοριφερ CAMINO DESIGN

 

caminodesign logo

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!