σόμπες ξύλου sideros

 

sideros logo

Σόμπες ξύλου SIDEROS.

Μία ακόμη εταιρεία που έχει επιδείξει μεγάλη τεχνογνωσία στον τομέα της οικιακής θέρμανσης, είναι και αυτή που παράγει τις σόμπες ξύλου Sideros. Η συγκεκριμένη εταιρεία, έχοντας στο ενεργητικό της πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την παραγωγή σομπών ξύλου και μαγειρέματος, παρέχει μία αξιόπιστη σειρά από μοντέλα θέρμανσης με καύση ξύλου, υψηλής ποιότητας και απόδοσης ενεργειακής συσκευής.

Η συγκεκριμένη σειρά περιέχει μοντέλα της εταιρείας Sideros με ιταλικά υλικά και άριστη ποιότητα κατασκευής. Μπορείτε να βρείτε προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε χώρου μεγάλου ή μικρού, ενώ το design ενεργειακής συσκευής και το στυλ τους, συνθέτουν την κομψότητα στο χώρο. Το σωστά υπολογιζόμενο μέγεθός τους, καθώς και ο συμπαγής σχεδιασμός τους, κάνει τις σόμπες ξύλου αυτές να ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε χώρο, χωρίς να περιορίζουν χωροταξικά το δωμάτιο.

Τα υλικά κατασκευής είναι ιταλικά, υψηλής ποιότητας και αντοχής, σχεδιασμένα μετά από χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, για να παρέχουν υψηλές αποδόσεις και ασφάλεια. Οι σόμπες ξύλου Sideros, υποστηρίζουν προηγμένης τεχνολογίας συστήματα καύσης, αποδίδοντας το μέγιστο δυνατό, διατηρώντας χαμηλά τους εκπεμπόμενους ρύπους.

Με τη χρήση άριστης ποιότητας χυτοσίδηρο και δομή από βαμμένο χάλυβα υψηλής αντοχής, οι σόμπες αυτές φροντίζουν η θερμότητα που εκπέμπεται να είναι σταδιακή και ιδανική. Αυτό επιτυγχάνεται και με τη διπλή ρύθμιση αέρα που διαθέτουν τα μοντέλα καύσης ξύλου της συγκεκριμένης εταιρείας.

Ο κομψός και προσεγμένος σχεδιασμός των σομπών, κάνουν ιδανική και εύκολη την τοποθέτησή τους, αφού έχουν συμπαγές σχήμα και μικρό όγκο ενεργειακής συσκευής και δεν περιορίζουν το χώρο. Το σύστημα εξαγωγής των ρύπων είναι αρκετά ασφαλές και εύκολο στη χρήση, κάνοντας τη λειτουργία των σομπών ξύλου αρκετά απλή.

BRUCIATUTTOKRYSTAL 870STUBELLA FORNOSTUBELLAσόμπα με φούρνοTIFFANYTIFFANY DECORATAJOLIE FORNOJOLIE CERAMICAJOLIE BASIC