σόμπες ξύλου piazzetta

TZAKIA PIAZZETTA

Σόμπες ξύλου PIAZZETTA.

Οι σόμπες ξύλου Piazzetta παρέχουν εξαιρετικού βαθμού άνεση και ζεστασιά, συνδυάζοντας τη χαμηλή κατανάλωση με την υψηλή απόδοση. Χάρις το εξελιγμένο σύστημα στη δομή του σκελετού (τύπου μονομπλόκ) και τις μεγάλου διαστάσεων κεραμικές επενδύσεις, οι συγκεκριμένες σόμπες αποτελούν μία εξελιγμένη και ιδανική επιλογή για τη θέρμανση του χώρου σας.

Οι υψηλές αποδόσεις των σομπών της εταιρείας Piazzetta, μπορούν να αυξηθούν περισσότερο, με την επιπρόσθετη εγκατάσταση ενός κατοχυρωμένου συστήματος βεβιασμένης κυκλοφορίας του θερμού αέρα, που δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνεται ο χώρος διάχυσης της ζεστασιάς, σε ακόμη μεγαλύτερη και όμορη επιφάνεια. Το εξελιγμένο αυτό πρόσθετο κιτ, μπορεί να διαθέτει τηλεχειρισμό για την πιο εύκολη ρύθμιση της λειτουργίας του.

Η μετάδοση της θερμότητας στις σόμπες ξύλου Piazzetta, γίνεται με φυσική κυκλοφορία της μάζας του θερμού αέρα, από την εστία καύσης στον περιβάλλοντα χώρο. Έχουν μεγάλη αυτονομία λειτουργίας, που μπορεί να φτάσει και τις 6 ώρες συνεχούς λειτουργίας, χωρίς επιπλέον τροφοδοσία. Αυτό γίνεται χάρη στη ρυθμιζόμενη καύση των σομπών, κατά την οποία επιλέγεται η ιδανική ποσότητα καυσίμου, επιφέροντας οικονομία καυσίμων.

Διαθέτουν επίσης πρακτικό και αποδοτικό καυστήρα, ο οποίος εξασφαλίζει την αποδοτική λειτουργία με εξαιρετική λειτουργικότητα. Η απομάκρυνση τυχόν ρύπων και στάχτης γίνεται με μεγάλη ευκολία, ενώ το σχήμα των οπών του καυστήρα, εισάγει με ακρίβεια την απαιτούμενη ποσότητα προθερμασμένου αέρα, βελτιώνοντας την καύση και κατά συνέπεια και την απόδοση.

Οι σόμπες ξύλου της συγκεκριμένης εταιρείας, ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, αφού διαθέτουν στιβαρό σκελετό και έχουν και μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Επιλέξτε κάποιο από τα πολλά μοντέλα της εταιρείας Piazzetta και απολαύστε την ποιότητα και την εργονομία.

piazzetta e 926piazzetta e 925piazzetta e 915τζακια-σομπες-πελλετ-λεβητες μπρικετεςpiazzetta e 918Σομπες πελλετ-ξυλουpiazzetta e 922Σομπες πελλετ-ξυλουΣομπες πελλετ-ξυλουτζακια-σομπες-πελλετ-λεβητες μπρικετεςpiazzetta 904 kpiazzetta 903 sσόμπες piazzettapiazzetta 903 kpiazzetta e 911piazzetta e 900 mpiazzetta e 905piazzetta e 927 dpiazzetta e 927 mpiazzetta e 927 d burn control systempiazzetta e 927 m burn control systempiazzetta qube 1piazzetta qube 2piazzetta qube 3piazzetta qube 4σομπα ξυλουoxford τζακιαc_dueΣομπες πελλετ-ξυλουΣομπες πελλετ-ξυλουmo1mτζακια-MOMFmomkamfΣομπεςortiseiCANAZEIpiazzetta bruinco