σόμπες ξύλου HERGOM

hergom tzakia

Σόμπες ξύλου HERGOM

Τα μοντέλα που ανήκουν στην κατηγορία με τις σόμπες ξύλου Hergom, είναι ιδανικά για κάθε χώρο. Προσφέρουν άριστη ποιότητα και εργονομία στη θέρμανση, διατηρώντας σε ικανοποιητικά επίπεδα το θέμα της οικονομίας στην καύσιμη ύλη. Οι σόμπες της εταιρείας αυτής, διακρίνονται για το εξεζητημένο στυλ τους, το οποίο ικανοποιεί κάθε γούστο ή προτίμηση. Είτε χρειάζεστε μία σόμπα ξύλου με παραδοσιακό σχεδιασμό, είτε μία με μοντέρνο και σύγχρονο σχεδιασμό, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό που ψάχνετε στις σόμπες από την κατηγορία αυτή.

Οι σόμπες Hergom, είναι φτιαγμένες από άριστης ποιότητας πυρίμαχα υλικά, που επιφέρουν άψογη θερμότητα, ομοιόμορφα κατανεμημένη στον περιβάλλοντα χώρο. Το βασικό τους υλικό είναι κορυφαίας ποιότητας και επεξεργασίας χυτοσίδηρο, το οποίο φιλοξενεί το χώρο καύσης, εξασφαλίζοντας άριστη απόδοση. Τα περισσότερα μοντέλα στην κατηγορία αυτή, έχουν μία μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών.

Τα ειδικά σετ απομάκρυνσης της στάχτης φροντίζουν για την ασφαλή και καθαρή απομάκρυνση των υπολειμμάτων από την καύση του ξύλου. Η καύση ελέγχεται από δύο θαλάμους αέρα, ενώ το ειδικό τζάμι είναι ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες ή στις απότομες θερμικές μεταβολές. Το σύστημα διπλής καύσης επιτρέπει την καθαρότερη και αποδοτικότερη διαδικασία, με την έγχυση αέρα στο θάλαμο, εξασφαλίζοντας την απόλυτη καύση των άκαυτων σωματιδίων πριν την έξοδο τους από την καμινάδα.

Οι σόμπες ξύλου Hergom, διαθέτουν ειδικό σύστημα διατήρησης της καθαρότητας του τζαμιού της πόρτας με αέρα, κάνοντας έτσι εντελώς διαυγή τη θέαση από τη φλόγα της καύσης. Σε κάθε περίπτωση, οι σόμπες αυτές αποτελούν μία πολύ καλή λύση για διάφορους χώρους, μικρούς ή μεγάλους, προσφέροντας ομοιόμορφη θέρμανση και στυλ.

HERGOM STOWEHERGOM E-30Lhergom shelburnehergom heritagehergom e-20nhergom craftsburybosca-380aresta-400