σόμπες ξύλου cadel

cadel2

Σόμπες ξύλου CADEL.

Δείτε εδώ τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα μοντέλα στις σόμπες ξύλου Cadel. Οι σόμπες ξύλου αυτής της εταιρείας, είναι φτιαγμένες από κορυφαίας ποιότητας υλικά, ορισμένα εκ των οποίων είναι χειροποίητης κατασκευής. Αποτελείται από υψηλής ποιότητας χυτοσίδηρο και πυρίμαχα υλικά που βοηθούν στην μέγιστη απόδοση θέρμανσης κατά τη διαδικασία καύσης.

Τα υλικά αυτά, έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τη θερμική ενέργεια από την καύση των ξύλων και να την αποδίδουν σταδιακά στον περιβάλλοντα χώρο. Αυτό συνεπάγεται ομοιόμορφη και μακράς διαρκείας θέρμανση του χώρου, κάτι που είναι ζητούμενο για κάθε οικία.

Οι σόμπες ξύλου σε αυτή την κατηγορία, είναι σχεδιασμένες με ακρίβεια και αρκετά προσεγμένα, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και το στυλ. Έτσι μπορείτε να βρείτε το μοντέλο που ανταποκρίνεται στις θερμικές σας ανάγκες, ενώ παράλληλα συμβαδίζει ή ακόμη και αναβαθμίζει το στυλ του χώρου σας. Συνδυάζετε με αυτό τον τρόπο την άνεση, τη ζεστασιά, το υγιεινό περιβάλλον (χωρίς υγρασίες) και την κομψότητα, ή την αισθητική προσέγγιση μίας συσκευής θέρμανσης στο χώρο σας.

Όλες οι σόμπες ξύλου Cadel, έχουν σχεδιαστεί με βάση προηγμένες τεχνολογικές διεργασίες, εξασφαλίζοντας μεγάλη απόδοση και οικονομία στην καύσιμη ύλη. Τέτοιες διεργασίες είναι για παράδειγμα η δευτερεύον ανάφλεξη, που επιτρέπει την καλύτερη έκλυση θερμικής ενέργειας κατά την καύση. Επίσης, ορισμένα από τα πιο ισχυρά μοντέλα της εταιρείας, συνοδεύονται από ειδικούς ανεμιστήρες, οι οποίοι αποδίδουν τη θερμότητα της καύσης σε μεγαλύτερους χώρους, επεκτείνοντας το πεδίο ζεστασιάς ακόμη περισσότερο.

Η θέρμανση και η οικονομία στην καύση ξύλου, αποτελεί το γνώμονα για την επιλογή των σομπών της εταιρείας Cadel, ικανοποιώντας κάθε απαίτηση.

cadel mini woodcadel carinacadel aurorasole σομπαενεργειακες συσκευες