σόμπες ξύλου alfatherm

alfatherm logo

Σόμπες ξύλου ALFATHERM.

Μία ακόμη λύση από τις ενεργειακές συσκευές εγχώριας προέλευσης που σας προσφέρεται μέσω της Bioenerga.gr, είναι και οι σόμπες ξύλου Alfatherm. Η συγκεκριμένη εταιρεία, δραστηριοποιείται εδώ και 45 χρόνια στον σχεδιασμό και την παραγωγή προϊόντων θέρμανσης, επενδύοντας στο ξύλο σαν φυσικό προϊόν καύσης, καθ’ όλα φιλικό προς το περιβάλλον. Πρόκειται για προϊόντα μιας πολύ αξιόπιστης και κορυφαίας εταιρείας, που εξασφαλίζει την ιδανική απόδοση ενεργειακής συσκευής για κάθε χώρο, συνδυαζόμενη με την οικονομία στην καύσιμη ύλη.

Το λιτό design ενεργειακής συσκευής, διατηρεί την πρακτική παραδοσιακή δομή, ενώ υπάρχουν και κάποια μοντέλα σε πιο μοντέρνα γραμμή. Όλα τα υλικά κατασκευής είναι κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αντοχής, για να αποδίδουν τα μέγιστα στην μετάδοση της θερμότητας και να εξασφαλίζουν τη σωστή και ασφαλή λειτουργία της συσκευής. Εκτός από τις σόμπες ξύλου Alfatherm θα βρείτε και τζάκια Alfatherm, φτιαγμένα επίσης σύμφωνα με τις προηγμένες τεχνολογικές δομές της εταιρείας.

Όλες οι σόμπες ξύλου της εταιρείας είναι φτιαγμένες με στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων από τις δαπάνες θέρμανσης, επενδύοντας στο ξύλο, το πιο φυσικό και ανακυκλώσιμο υλικό καύσης, που είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Η τοποθέτηση ενεργειακής συσκευής τύπου σόμπας ξύλου, είναι εξαιρετικά εύκολη, ενώ αντίστοιχα απλή είναι και η λειτουργία της, καθώς και ο καθαρισμός της.

Η εταιρεία παρέχει τεχνική και τηλεφωνική υποστήριξη για να λύσετε κάθε απορία ή ζήτημα που σας απασχολεί. Όλες οι σόμπες ξύλου Alfatherm, συνοδεύονται με γραπτή εγγύηση ενεργειακής συσκευής, για να εξασφαλίζει κάθε χρήστης την επένδυσή του και να είναι σίγουρος για την ποιότητα και την απόδοση της ενεργειακής του συσκευής

alfatherm al-minialfatherm al-01alfatherm alb-01alfatherm al-02alfatherm alb-02alfatherm al02-s