σόμπες πέλλετ καλοριφέρ thermorossi

thermorossi logo

Σόμπες πέλλετ καλοριφέρ THERMOROSSI.

Οι σόμπες πέλλετ καλοριφέρ Thermorossi, αποτελούν μία ακόμη καλή επιλογή για τη θέρμανση του σπιτιού σας. Το σύστημα ενεργειακής θέρμανσης είναι απόλυτα κατάλληλο για τη σύνδεση με το υπάρχον δίκτυο θέρμανσης του σπιτιού, διανέμοντας το ζεστό νερό μέσω σωληνώσεων στα καλοριφέρ. Μέσω της απόδοσης ενεργειακής συσκευής παρέχονται υψηλά επίπεδα θέρμανσης, κάτι που διασφαλίζει την αξιόπιστη και άνετη ζεστή ατμόσφαιρα σε κάθε δωμάτιο.

Το σύστημα καύσης με το καύσιμο πέλλετ, δίνει ταυτόχρονα ιδανική απόδοση ενεργειακής συσκευής, που φτάνει και ξεπερνάει το 90%, ενώ παράλληλα αποφέρει πολύ χαμηλές εκπομπές καυσαερίων και στέρεων υπολειμμάτων. Αυτό κάνει τις σόμπες πέλλετ καλοριφέρ Thermorossi, φιλικά συστήματα ενεργειακής θέρμανσης προς το περιβάλλον, τα οποία διατηρούν τα επίπεδα αποδοτικότητας και αξιοπιστίας.

Όλες οι ενεργειακές συσκευές σε αυτή την κατηγορία, αποτελούνται από συστήματα υψηλής ποιότητας και αντοχής, τα οποία εξασφαλίζουν την αποδοτική λειτουργία και την ασφάλεια, είτε στην χειροκίνητη, είτε στην αυτοματοποιημένη λειτουργία. Όλα τα υλικά είναι ελεγμένα και ειδικά σχεδιασμένα για να ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις καύσης κάθε χώρου και κατ’ επέκταση όλου του σπιτιού. Η απόδοση και η αξιοπιστία αποδεικνύονται και από τη γραπτή εγγύηση συσκευών που παρέχει η εταιρεία στους πελάτες της.

Ο κομψός σχεδιασμός και το ιδιαίτερο στυλ, κάνουν τις σόμπες πέλλετ καλοριφέρ Thermorossi ιδανικές για τοποθέτηση σε κάθε χώρο, δίνοντας ένα όμορφο στυλ στο σύνολο, αφού άλλωστε χαρακτηρίζονται από το υψηλό design ενεργειακής συσκευής. Μέσα από τη σελίδα Bioenerga.gr, μπορείτε να δείτε και να διαλέξετε το κατάλληλο μοντέλο από αυτή την κατηγορία, ή από παρεμφερείς συσκευές της ίδιας εταιρείας, όπως σόμπες ξύλου, σόμπες μαγειρέματος, τζάκια ενεργειακά, κλπ.

thermorossi  h2o 14 easythermorossi H2O_18_Easythermorossi H2O 14 fioriτζακια-σομπες-πελλετ-λεβητες μπρικετεςthermorossi H2O 18 ceramicathermorossi H2O 25 metalcolorthermorossi H2O 34 fiori