σόμπες πέλλετ καλοριφέρ milkuz

Σόμπες πέλλετ καλοριφέρ MILKUZ.

Οι σόμπες πέλλετ καλοριφέρ Milkuz αποτελούν μία εξαιρετικά καλή πρόταση για υψηλή απόδοση και μεγάλους χώρους κάλυψης σε ότι αφορά τη θέρμανση. Με επιβλητικό όγκο ενεργειακής συσκευής, οι σόμπες αυτές είναι φτιαγμένες για να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες, διατηρώντας την ιδανική και επιθυμητή θερμοκρασία στο χώρο που εγκαθίστανται και κατά συνέπεια σε όλο το σπίτι, μέσω της δυνατότητας σύνδεσής τους με τα καλοριφέρ.

Έχουν εξαιρετικά υψηλή απόδοση ενεργειακής συσκευής και αποδίδουν με πολύ εξελιγμένο τρόπο τη θερμοκρασία τόσο στο περιβάλλον, όσο και μέσω του ζεστού νερού που διανέμεται στα σώματα του καλοριφέρ. Από τεχνικής πλευράς έχουν να επιδείξουν πολλά και λειτουργικά χαρακτηριστικά, που τους δίνουν πολλές δυνατότητες. Συγκεκριμένα διαθέτουν σύστημα πρωτεύοντος και δευτερεύοντος αέρα καύσης, ειδικούς αισθητήρες για την ασφάλεια όπως υπερθέρμανσης, σύνδεση με εξωτερικό θερμοστάτη, αυτοματοποιημένη λειτουργία εκκίνησης και διακοπής, ηλεκτρική ανάφλεξη, ειδική αντλία για το νερό από το μπόιλερ, τηλεχειρισμό και προγραμματισμό για ημερήσια ή εβδομαδιαία λειτουργία.

Οι σόμπες πέλλετ καλοριφέρ Milkuz καινοτομούν όχι μόνο στον τομέα της λειτουργικότητας, αλλά και της οικονομίας, αφού η ωριαία κατανάλωση του πέλλετ φτάνει από 0,8 κιλά σε 2 κιλά, ανάλογα με τη χρήση. Όσο υψηλότερες οι ανάγκες κάλυψης σε θέρμανση, τόσο περισσότερη καύσιμη ύλη απαιτείται. Παρ’ όλα αυτά όμως οι συγκεκριμένες σόμπες διατηρούν σε χαμηλά επίπεδα τη διαδικασία αυτή.

Όλα τα υλικά στις σόμπες αυτές είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής, παρέχοντας τη ζητούμενη και ιδανική αποδοτικότητα σε συνδυασμό με την επιθυμητή ασφάλεια. Οι σόμπες της εταιρείας αυτής συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση ενεργειακών συσκευών για την καλή λειτουργία και την αξιοπιστία τους.

 

milkuz michelle  milkuz royal