σόμπες πέλλετ καλοριφέρ la nordica

LANORDICA τζάκια

Σόμπες πέλλετ καλοριφέρ LA NORDICA.

Οι σόμπες πέλλετ καλοριφέρ La Nordica, καινοτομούν στην αγορά των σομπών με καύση πέλλετς, με νέα εξελιγμένα συστήματα λειτουργίας και διαχείρισης. Έχοντας περιορισμένο όγκο ενεργειακής συσκευής, κάθονται ιδανικά σε ενιαίους και άλλους εσωτερικούς χώρους ενός σπιτιού, προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα από την καύση του πέλλετ και συνδυάζοντας την άριστη αισθητική εμφάνιση. Η κομψότητα και το design ενεργειακής συσκευής, είναι άλλωστε δύο από τα πιο έντονα χαρακτηριστικά της ιταλικής αυτής εταιρείας παραγωγής συστημάτων θέρμανσης.

Η καύση του οικολογικού αυτού στέρεου καυσίμου στις σόμπες πέλλετ καλοριφέρ La Nordica, δίνει το πλεονέκτημα της υψηλής αποδοτικότητας και την ομοιόμορφης κατανομής της ζεστασιάς στο χώρο . η απόδοση ενεργειακής συσκευής φτάνει το 90%, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται και οικονομία με την επιβραδυμένη καύση του υλικού αυτού. Το πέλλετ είναι ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον, με αποτέλεσμα και κατά την καύση του να έχουμε μηδαμινούς ρύπους και εξαιρετικά ελάχιστα υπολείμματα.

Οι συγκεκριμένου τύπου σόμπες της ιταλικής εταιρείας, έχουν επιπλέον τη δυνατότητα σύνδεσής τους με τα σώματα του καλοριφέρ, καταφέρνοντας να μεταφέρουν ζεστό νερό για τη θέρμανση και των υπόλοιπων χώρων ενός σπιτιού. Το συνολικό σύστημα διαθέτει μπόιλερ για το νερό που θερμαίνεται και μέσω ειδικών θερμοστατών ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται αντίστοιχα η ενεργειακή συσκευή για τη μεταφορά του ζεσταμένου νερού στα σώματα σε όλο το σπίτι.

Η τοποθέτηση ενεργειακής συσκευής είναι σχετικά απλή σαν διαδικασία στις σόμπες πέλλετ καλοριφέρ La Nordica, αφού δεν απαιτούνται σύνθετες εγκαταστάσεις ή μεγάλες τροποποιήσεις στην υπάρχουσα υποδομή του σπιτιού. Όλες οι ενεργειακές συσκευές συνοδεύονται από επίσημη γραπτή εγγύηση συσκευών θέρμανσης.

 

la nordica duchessa idro steella nordica duchessa idrola nordica elisir idrola nordica melinda idro steella nordica melinda idrola nordica iside idroΣομπες πελλετ-ξυλουla nordica lucrezia idro steella nordica lucresia idrola nordica diadema idrola nordica diadema acs idro