σόμπες πέλλετ καλοριφέρ klover

Σόμπες πέλλετ καλοριφέρ KLOVER.

Στηριζόμενοι στο μόλις πρόσφατα γνωστό καύσιμο πέλλετ και εκμεταλλευόμενοι τα πάμπολλα πλεονεκτήματά του, η σειρά από σόμπες πέλλετ καλοριφέρ Klover, έχει ήδη αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Το πέλλετ ως γνωστόν αποτελεί μία πολύ καθαρή για τα περιβάλλον επιλογή υλικού για καύση, που έχει μηδαμινές αρνητικές επιπτώσεις σε αυτό, αφού τα υπολείμματα του είναι ελάχιστα, μη βλαβερά και εύκολα απομακρύνονται από την ενεργειακή μονάδα θέρμανσης.

Η καύση των πέλλετς είναι χαρακτηριστικά καλύτερη από ότι του κοινού ξύλου, αφού αποδίδει υψηλότερα ποσοστά θέρμανσης και διατηρείται περισσότερο. Έτσι επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ακόμη οικονομία και περισσότερο άνετη θέρμανση στην οικία. Η συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής συσκευών θέρμανσης έχει μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα καύσης με πέλλετ και γι αυτό όλες οι συσκευές αυτού του τύπου έχουν υψηλά απόδοση ενεργειακής συσκευής.

Οι σόμπες πέλλετ καλοριφέρ Klover ξεχωρίζουν για το design ενεργειακής συσκευής, αφού διατηρούν τη γραμμή της ιταλικής φινέτσας και της εργονομίας, κάνοντας έτσι ελκυστική την εμφάνισή τους και το στυλ τους. Η παράδοση της ιταλικής εταιρείας, εξασφαλίζει ότι τα υλικά που συνθέτουν τις σόμπες πέλλετ είναι ανώτερης ποιότητα και υψηλής αντοχής, ενώ εξασφαλίζουν ότι η συσκευή θα λειτουργεί αξιόπιστα και με ασφάλεια, ακόμη και σε συνεχή λειτουργία. Όλα τα στάδια παραγωγής σε σόμπες πέλλετ καλοριφέρ, έχουν ελεγχθεί κάτω από αυστηρές προδιαγραφές και πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Ο ενδελεχής έλεγχος εξασφαλίζεται και από την γραπτή εγγύηση ενεργειακών συσκευών. Επιλέγοντας προϊόντα Klover επιτυγχάνεται να δώσετε την ιδανική λύση στην οικία σας σε ότι αφορά τη θέρμανση και φυσικά εξασφαλίζετε ότι θα εγκαταστήσετε στο χώρο σας μία συσκευή που θα ξεχωρίζει για το σχεδιασμό της, χωρίς να υστερεί σε απόδοση.

star 14kloverdivaΣομπες diva middiva-plus