bioenerga

Η εταιρεία Bioenerga με γνώμονα τον στόχο της εξοικονόμησης χρημάτων και ενέργειας διαθέτει σόμπες τζάκια και λέβητες πέλλετ υψηλών προδιαγραφών.  Οι συσκευές αυτές με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα οικονομίας και θέρμανσης. Μέσα από μια τεράστια σειρά μοντέλων υπάρχει η δυνατότητα επιλογής με σκοπό την κάλυψη των απαιτήσεων του αγοραστικού κοινού. Με την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει η εταιρεία μας είμαστε σε θέση να προτείνουμε την καλύτερη επιλογή ως προς την οικονομία, την απόδοση και το design της ενεργειακής συσκευής για κάθε απαίτηση χώρου. Να επισημάνουμε ότι οι σόμπες τζάκια και λέβητες πέλλετ  που εμπορεύεται η Bioenerga είναι ευρωπαϊκής και εγχώριας προέλευσης, η δε πρόταση της όποιας επιλογής είναι η καλύτερη δυνατή στη διάρκεια του χρόνου, με δεδομένο τις πολλές και επιτυχημένες εγκαταστάσεις μας.


 

[button color=”btn-success” size=”btn-large” type=”square” link=”http://bioenerga.gr/sompes/” target=”_blank” ]Σόμπες[/button][button color=”btn-success” size=”btn-large” type=”square” link=”http://bioenerga.gr/levites-pellet/” target=”_blank” ]Λέβητες Πέλλετ[/button][button color=”btn-success” size=”btn-large” type=”square” link=”http://bioenerga.gr/tzakia/” target=”_blank” ]Τζάκια[/button]

la nordica rossela r1                       ekopower 2                        pppppp

 

 

Στην Bioenerga έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από εκατοντάδες μοντέλα για σόμπες  τζάκια  λέβητες πέλλετ ,  μέσα από την πλούσια συλλογή που παρουσιάζουμε στην ιστοσελίδα μας, έτσι ώστε να αποκτήσετε μια πρώτη εικόνα και μια άμεση φαντασίωση για το ποια συσκευή ταιριάζει στον χώρο σας και εναρμονίζεται απόλυτα με την αισθητική αλλά και το γούστο σας. Επίσης από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν στις λεπτομέρειες της εκάστοτε συσκευής, σας δίνεται η δυνατότητα να υπολογίσετε τον όγκο που καταλαμβάνει η κάθε συσκευή στο χώρο σας και το πως θα τοποθετηθεί έτσι ώστε να καλύπτει και τις υλικές αλλά και τις αισθητικές σας απαιτήσεις. Τέλος σε κάθε συσκευή υπάρχει  αναγραφόμενη τιμή βοηθώντας τον επισκέπτη να ολοκληρώνει την εικόνα του γι αυτό που τον ενδιαφέρει.Στην έκθεση που διαθέτουμε υπάρχουν κάποια ενδεικτικά μοντέλα από σόμπες ξύλου,σόμπες πέλλετ,τζάκια ξύλου και λέβητες πέλλετ. Σε κάθε περίπτωση όμως επικοινωνήστε μαζί μας για να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες σας και από κοινού να επιλέξουμε την καλύτερη και οικονομικότερη πρόταση για εσάς.


 

 

Ενημερωθείτε σωστά και υπεύθυνα

                                                                                 ενημερωση

Ενημερωθείτε σε ότι αφορά την σωστή επιλογή σε σόμπες τζάκια λέβητες πέλλετ για τον δικό σας χώρο.Η επιλογή ενεργειακής συσκευής  θα πρέπει να είναι οικονομική  όχι μόνο στην τιμή αγοράς αλλά και στην ποσότητα καυσίμων που καταναλώνει. Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι την συσκευή την αγοράζουμε μια φορά ενώ την καύσιμη ύλη για πάντα.  Θα πρέπει λοιπόν να ζητήσουμε πιστοποιητικά του κατασκευαστή από το σημείο αγοράς της για το πόσο καύσιμη ύλη χρειάζεται η συγκεκριμένη συσκευή την ώρα (kg/h) , το πόσο ενεργειακή απόδοση έχει (ποσοστό %) , το πόση θερμική απόδοση έχει (kw) σε κανονική (normal) χρήση, και το πόσο όγκο (m3) δείχνουν οι πιστοποιημένες μετρήσεις της ότι μπορεί να ζεστάνει.Βέβαια θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα αποτελέσματα των πιστοποιημένων εταιρειών αναφέρονται σε χώρους με ελάχιστες θερμικές απώλειες, θερμοκρασίες εξωτερικές μηδενικές και εσωτερικές ικανές να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές.  Έπειτα θα πρέπει να γνωρίζουμε την διάμετρο της εξόδου της, (θυμίζω ότι όσο μικρότερη είναι η διάμετρος της εξόδου) τόσο καλύτερα είναι γιατί εκμεταλλευόμαστε το καυσαέριο της καύσιμης ύλης (βλέπε σόμπες πέλλετς, μπρικέτες,  λεβητες πέλλετς). Επίσης θα πρέπει να γνωρίζουμε αν η συσκευή είναι ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ ή ΤΡΙΤΟΓΕΝΗΣ καύσης πράγμα που σημαίνει όσο πιο μεγάλη καύση τόσο καλύτερη εκμετάλλευση καυσαερίων άρα και οικονομικότερη απόδοση. Άλλο ένα κριτήριο είναι τα υλικά κατασκευής της κάθε συσκευής τα οποία πρέπει να αναγράφονται στο προσπέκτους της συσκευής. (ALUKER,MΑΝΤΕΜΙ,ΧΑΛΥΒΑΣ,ΒΕΡΜΙΚΟΥΛΙΤΗΣ, κ.α.) είναι μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το σώμα των συσκευών ή για το θάλαμο καύσης και συνήθως αποδεικνύονται από το βάρος της συσκευής (kgr). Συνήθως όσο πιο βαριά είναι η συσκευή τόσο το καλύτερο, γιατί τα σωστά υλικά έχουν και μεγάλο ειδικό βάρος. Αφού επιλέξουμε τη συγκεκριμένη συσκευή ελέγχουμε και τις διαστάσεις της για να δούμε αν μπορεί να τοποθετηθεί σε συγκεκριμένο σημείο της επιλογής μας. Τελευταίο κριτήριο είναι το design της . Στη σημερινή εποχή ίσως πολλούς δεν τους ενδιαφέρει αυτό το κριτήριο όμως ας μην ξεχάσουμε ότι με αυτή τη συσκευή θα ζούμε 365 μέρες το χρόνο, θα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του σπιτιού μας και κατά μέσω όρο θα την χρησιμοποιούμε 6 μήνες το χρόνο , άρα πρέπει να είναι και όμορφη και ευχάριστη. Κλείνοντας θα ήθελα να σας τονίσω να επιμένετε πάντα για γραπτή εγγύηση του συγκεκριμένου προϊόντος (WARRANTY YEARS) και να θυμάστε ότι όσο πιο μεγάλη εγγύηση δίνει ένας κατασκευαστής τόσο πιο σίγουρος είναι για το προϊόν που έχει κατασκευάσει. Από όλα τα παραπάνω καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή ενεργειακής συσκευής δεν είναι κάτι απλό, για το λόγο αυτό καλό θα είναι πριν από οποιαδήποτε βιαστική μας κίνηση η γνώμη και η κουβέντα με κάποιον ειδικό.Εδώ στην Bioenerga είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση ή  προβληματισμό σας και θα χαρούμε να μοιραστούμε τις γνώσεις μας μαζί σας.


 Τεχνική και τηλεφωνική υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα

 

Όσο περίεργο και αν ακούγεται η Bioenerga έχει δώσει μεγάλη βάση στην τεχνική και τηλεφωνική  υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα και αυτό γιατί σήμερα είναι αρκετά δύσκολες και δαπανηρές οι συχνές επισκέψεις των τεχνικών στο χώρο μας όπως αυτό συνέβαινε τα παλαιότερα χρόνια. Τα προϊόντα που εμπορεύεται η Bioenerga είναι καταξιωμένα στο χώρο τους είναι εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής έχουν δε μεγάλο βαθμό απόδοσης και όλα έχουν δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες λειτουργίας και για μεγάλο χρονικό διάστημα.Το τηλεφωνικό μας κέντρο απαρτίζεται από συνεργάτες με γνώση και εμπειρία ικανή να λύσουν για εσάς οποιοδήποτε πρόβλημα αλλά και να σας προτείνουν οικονομικές λύσεις  που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την αγορά της ιδανικής συσκευής για το χώρο σας, με το χαμηλότερο δυνατόν κοστολόγιο ή την επίλυση οποιουδήποτε τεχνικού  προβλήματος.

Τον Ιούνιο του 2012 η Bioenerga αναλαμβάνει την επίσημη διάθεση και διανομή των προϊόντων του Δανέζικου οίκου EKOPOWER.Κατόπιν της επιχειρηματικής συμφωνίας ακολουθούν τεχνικά σεμινάρια στην Δανία έτσι ώστε η γνώση και η εμπειρία μας σε συνάρτηση με τις τεχνικές και εξειδικευμένες λεπτομέρειες των προϊόντων να έχει σαν αποτέλεσμα την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών μας όχι μόνο από επιχειρηματικής αλλά και από τεχνικής υποστήριξης.Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν τεράστιες δυνατότητες, απίστευτες λειτουργίες και ευκολίες χειρισμού, είναι δε αρκετά φιλικά  απέναντι στον ιδιοκτήτη ή το χειριστή τους. Αυτό άλλωστε μας το είχε τονίσει από την αρχή ο κατασκευαστής ότι είναι σχεδιασμένα και συναρμολογημένα έτσι ώστε ο οποιοσδήποτε να μπορεί να συντηρεί με ελάχιστο κόπο και εργαλεία τις συγκεκριμένες συσκευές. Το 95% των βλαβών που ενδέχεται να προκύψουν στο βάθος χρόνου επισκευάζονται από το touch screen control panel των συσκευών και μόλις το 5% αυτών χρειάζεται την επίσκεψη εξειδικευμένου συνεργείου.
Οι επιλογές λοιπόν όλων των συσκευών που εμπορεύεται η εταιρεία μας είναι πολύ αυστηρές και γίνονται πάντα με γνώμονα την αξιοπιστία την ποιότητα αλλά και την ευκολία συντήρησης αυτών. Μην διστάσετε σε καμία περίπτωση να επικοινωνήσετε μαζί μας, αρμόδιοι συνεργάτες θα χαρούν να μοιραστούν μαζί σας την γνώση και την εμπειρία τους έτσι ώστε να υπάρχει το ιδανικότερο αποτέλεσμα για εσάς.


 

εξοικονόμηση ενέργειας και μονώσεις κτιρίων